Home Podcast Podcast #21 – Passion og spiselig luksus – en jagt på kantareller og Karl Johan svampe

Podcast #21 – Passion og spiselig luksus – en jagt på kantareller og Karl Johan svampe

by Nicolai Klingenberg
Pin It

I skoven efter Karl Johan svampe

Det gode liv og luksus er mange ting. For eksempel god mad. Herunder findes der – for tiden – svampe såsom Karl Johan og kantareller. Jeg drog ud med en kurv, min lydoptager, en kniv og et par gode venner. Vi ender i køkkenet, men vi skal også tale med Birgitte Benzon Bang for at blive klogere på “trenden”. Det er – med al ydmyghed – en aldeles stemningsfuld podcast, der venter på dig. Velbekomme – og velkommen!

Så er vi i gang…

Egentlig troede jeg blot, at det var mig, der var ramt af en skæv nysgerrighed, men Google Trends lyver ikke – Karl Johan og andre spiselige svampe boomer i søgefelterne. Dermed er jeg én blandt mange, der finder det interessant at blive klogere på de svampe, der findes i den danske natur. Jeg gjorde noget ved nysgerrigheden og drog altså ud for at samle. Eller sanke, som det faktisk hedder.

Vi begynder i bilen, går videre i skoven, dernæst tager vi hjem, og så slutter vi i køkkenet. Lyt med – jeg håber, du vil blive begejstret!

Du får afslutningsvis nogle “behind the mic” fotografier her – tak for opmærksomheden…

Karl Johan svampe

Flot fremmøde…

Karl Johan svamp

En Karl Johan svamp – frisk fra skovbunden

Karl Johan svampe

Og der var: Karl Johan svampe på panden…

svamperisotto

En light start

danske svampe

Vores fund et par timer efter

Kantareller opskrift

Og den nydelige kantareller

Der er endnu flere podcasts på My-Pleassure.dk her

Du bør for alt i verden abonnere på My-Pleasure.dk’s podcast i iTunes her

 

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk