Home Kort - men godt Feel-good stafetten med Manu Sareen

Feel-good stafetten med Manu Sareen

by Nicolai Klingenberg

Rundt om Manu Sareen

Sidste gang var det Simon Lennet, der svarede på ting og sager om tilværelsen – og han sendte stafetten videre til Manu Sareen, som i dag svarer på samme spørgsmål med helt andre svar.

Manu Sareen

Manu Sareen på Frederiksberg. Et flot foto jeg fik tilsendt til interviewet her.

Manu – hvad er det bedste, der foregår i din tilværelse for tiden?
– Det bedste i mit liv lige nu er (udover min familie), at 2019 bliver det sygeste år i mit liv. Jeg begynder som radiovært, og så eksploderer mit arbejde med medicinsk cannabis for Endoca. Vi vækster og vækster og kæmper for, at alle mennesker kan få adgang til medicinsk cannabis i alle lande. Det er ikke kun et arbejde, det er en frihedskamp for mennesker og en kamp mod regeringer og medicinalselskaber.

Og hvad er det gode liv for dig?
– Det gode liv er i al sin banalitet at være sammen med min familie. Jeg kender sygeplejersker, der har arbejdet på hospice igennem 20 år. De har i folks sidste tid på jorden aldrig hørt nogen, der hat talt om deres arbejde. Alle har snakket om, at de havde ønsket, at de havde tilbragt mere tid med familien. Tankevækkende!

Hvad har du sidst spenderet i omegnen af en tusindlap på?
– Jeg har lige brugt det på Ebay, hvor jeg har købt noget indretning til min nye California camper. Jeg bruger den som et rullende kontor og sidder og arbejder i den rundt omkring i Danmark. Totalt optur.

Hvilket nyligt minde af festlig karakter står særlig tydeligt?

– Jeg har fået baby for et år siden og kan sgu ikke huske, hvornår jeg sidst har været til fest eller har haft overskuddet til det. Men jeg er snart klar igen.

Kunne du være venlig at vise os et Youtube klip, som du har moret dig kosteligt over talrige gange?
– Der er ikke enkelte klip, men jeg elsker instant-karma-klip og russiske bilister, der går amok på hinanden. De sindssyge hele banden og ufrivillige sjove.

Hvad vil du gerne have mere af i tilværelsen?
– Hmm, alting handler jo om kontekst, men lige nu gad jeg virkelig godt at få noget mere søvn. Jeg fik i en alder af 50 år mit fjerde barn, og søvnbehovet bliver altså ikke mindre med alderen. Siger det bare.

Og hvad skal vi have mindre af i tilværelsen for at få det endnu bedre?
– Tja, udover babygråd om natten, så skulle det være den udtalte smålighed, mindreværd, misundelse og forargelse, som nogen gange kan poppe op.

Hvordan står det i øvrigt til med kærligheden?
– Jamen den er helt forrygende. Jeg blev gift med Solveig for to år siden og ud over at være den smukkeste kvinde, så er hun også et af de klogeste mennesker, som jeg nogensinde har mødt.

Kunne du diske op med et herligt tip, der med lethed kan gøre hverdagen endnu mere flot?
– Erstat alle dine negative tanker med positive tanker og tilgiv mere.

Det lyder som noget hippiepis, men prøv det. Livet bliver smukkere og lettere.

Lad os se et foto fra din telefon, som hørmer af feel good, og fortæl os lidt om det.
– Solveig badede i bar røv her i sommers, mens min datter og jeg sad på stranden og nød øjeblikket, roen, varmen og de smukke rammer udover Solveig, men det må jeg ikke sende. ☺ I får i stedet det næstbedste fra samme dag. Lige præcist dér blev jeg ramt af en brusende lykkefølelse.

Manu Sareen

Fra telefonen. Ren idyl.

Hvad bør enhver person huske på, hvis tilværelsen måtte vise sig fra en grå side?
– At solen altid vil skinne igen. Altså med mindre at man er dødssyg, for så nytter det nok ikke det store.

Slutteligt – hvor kan man få jævnlige doser af dig?
– Det kan man ikke. Jeg har efter 20 år i politik, hvor mange mennesker syntes, at de havde en aktie i mig, og hvor journalister syntes, at de kunne skrive, hvad de ville med en selvproklameret ret grænsende til usandheder. Ja, så er jeg kommet til et sted i livet, hvor man ikke kan få jævnlige doser af mig af den simple årsag, at jeg ikke har lyst.

Hvem er Manu Sareen:
– Hmm det prøver jeg stadig at finde ud af….

Du kan opleve de tidligere feel-good folk på My-Pleasure.dk her

https://my-pleasure.dk/?s=feel-good+stafetten

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk