Home EkviperingGrej & grooming Web-tv: Få styr på de maskuline lokker og Matas Men Styling

Web-tv: Få styr på de maskuline lokker og Matas Men Styling

by Nicolai Klingenberg

Rundt om Matas Men Styling

Reklame. Indrømmet – jeg er ikke den store fanatiker, når det kommer til fænomenet mænd og skønhedsprodukter, men der er noget, jeg altid har “stylet” – og det er håret. Af flere årsager. Og det er netop det, vi skal omkring i denne sponserede video og skrivelse for Matas Men, hvor Peter Frøkjær og jeg er på semi-slap line. Peter driver i øvrigt sitet Mandesager.dk – med store succes.

matas men styling

Jeg var i godt selskab med Peter Frøkjær fra Mandesager.dk

Først og fremmest er jeg ganske tilfreds med, at jeg stadig har hår på hovedet. Der er måske lidt mindre af det, men lever man efter devisen “Less is more”, så er alt stadig godt. Jeg må dog tilstå, at jeg ikke forlader hjemmet særlig ofte uden at gøre noget ved mit hår – det er dog hverken tidskrævende eller noget, der kræver glattejern eller føntørrer.

Vi snupper lige en video…

 

Summa-summarum? Matas Men Styling serien opfylder alt det, du har brug for, hvis du skal have sat lokkerne. Det er no bullshit produkter, som er fri for de kritiske stoffer, du gerne vil gå udenom (dit hår lige så i øvrigt). Serien indeholder fire sager:

  • Matas Men Soft Mud Wax
  • Matas Men Hard Clay Wax
  • Matas Men Fixing Pomade
  • Matas Men Fixing Hair Spray
matas men styling

Et udpluk af Matas Men Styling produkterne

Den væsentlig forskel på sagerne er deres “hold” – og om du ønsker “shine” i håret. Personligt er jeg til de blødere produkter – det være sig Soft Mud Wax og Fixing Pomade – førstnævnte giver et mere mat look, mens pomaden giver godt med shine. Det kunne jo være, du skulle til en fest, hvor det hele godt må skinne lidt ekstra.

Begge produkter er nemme at arbejde med – og vaske af hænderne og ud af håret, da de er vandbaserede. Duften? Den er afdæmpet. Det sætter jeg pris på. Derudover er jeg som oftest håndbagagerejsende, og på en sådan tur kan du fint have de to frisure-fiksere med, da de ikke overskrider den tilladte ml-mængde.

Er du i tvivl om, hvad der passer til dig? Så læg vejen forbi de venlige folk hos Matas. Er du derimod parat til at smide løjerne i den virtuelle kurv og lade dig begejstre ved de overkommelige priser, så kan du blot handle løs hos Matas lige her

Der er mere video på My-Pleasure.dk her

Her er Facebook

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk