Home PindemadderBobler Podcast #22: Naturvin, æstetik, sulfitter og Joachim fra Vinhacker

Podcast #22: Naturvin, æstetik, sulfitter og Joachim fra Vinhacker

by Nicolai Klingenberg

En skål i naturvin fra Vinhacker

Vinens verden er en kompliceret størrelse, og når vi skeler til naturvin, så bliver det ikke mindre kompliceret. Og dog. Det handler nemlig om at tage det – og glasset – i stiv arm. Vær åben. Smag det. Og prøv det. Det er den korte version. Min ven Christoffer fandt glas frem, jeg tændte lydoptageren, og Joachim fra Vinhacker mødte op med tre flasker, som vi skulle smage på…

vinhacker naturvin

Tre mænd og tre flasker naturvin

Du kan forvente alt fra relationer til Haribo-fersken, en bid brød, lidt romantik og en fri tilgang til en absolut fascinerende verden.

Tryk på trekanten – så kører vi.

Således kom vi til vejs ende. Er du blevet nysgerrig på at vide mere? Eller på at smage? Jeg forstår dig. Udmærket endda. Det forholder sig dog således, at Vinhacker Joachim kun giver ét tilbud. En gang. Og det er, når du tilmelder dig hans nyhedsbrev. Han lover til gengæld, at priserne fremadrettet – og altid – er rimelig. B-T-B priser om du vil.

vinhacker naturvin

Et alvorligt øjeblik

Eller som Joachim selv siger det:

Når du tilmelder dig emaillisten, siger jeg prompte tak for tilliden med et tilbud. Slagtilbud er normalt ikke en del af min forretning, men jeg vil gerne vise dig, at jeg er villig til at investere i en fremtid sammen.

Giv Joachim og naturvinene en chance og et klik. Du kan desuden booke en smagning med ham. Det hele foregår her

Således blev det. Tak for din lån af dine øre.

Aftenens sortiment

Clos de l’Èlu Bastingage 2016
Chenin blanc fra Anjou i Loire, 90% naturlig
Abbazia San Giorgio Bianco Orange 2016
Zibibbo fra Pantelleria (ø tilhørende Sicilien) med to ugers skalkontakt, 100% naturlig
Karl Schnabel Blaufränkisch Koregg 2015
Blaufränkisch fra Steiermark i Østrig, 100% naturlig

 

Der er endnu flere podcasts på My-Pleassure.dk her

Du bør for alt i verden abonnere på My-Pleasure.dk’s podcast i iTunes her

Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk