Home Ekvipering Christopher Cloos – det danske solbrilleeventyr vokser

Christopher Cloos – det danske solbrilleeventyr vokser

by Nicolai Klingenberg

Christopher Cloos – solværn til hele verdens øjne

For omtrent halvandet år siden kom jeg i kontakt med et par unge gutter, der havde sat sig for at skabe et nyt solbrillebrand. Vi mødtes, jeg så sagerne, og jeg var ganske imponeret. Gustav og Julius var – og er – dog langt fra de eneste, der prøver den slags. Men nu halvandet år senere, er de her stadig. Og der er gang i biksen. Det er jeg særdeles glad for. Det er musikeren Robin Thicke angiveligt også. Han er nemlig involveret nu. Det – og meget andet – handler dette interview med Gustav Langberg Hossy og Julius August Langkilde Høedt om. Tag godt imod dem – det har Amerika også gjort…

Christopher Cloos robin thicke

Dagens mand og briller – Robin Thicke og Christopher Cloos

I har været gang i 18 måneder – og er vokset heftigt. Hvad har opskriften på succes været for jer?
– Vores hårde arbejde og det at være villig til at tage en risiko har været vores fordel. Så ucharmerende, som det kan lyde, så er det næsten umuligt at skabe et produkt, som sælger sig selv. Vi har været ude i marken fra dag ét – og er det stadig. Dertil tager vi hånd om produktudviklingen og yder den bedste kundeservice, både retail og end-consumer.

Christopher Cloos

Flot mand, ditto briller og selskab…

Nu har I allieret jer med Robin Thicke – hvordan og hvorfor kom det samarbejde i spil?
– Vi ønskede at bygge videre på vores amerikanske online-ekspansion, der særligt begyndte med omtale i Goldman Sachs Elevator Guide og hans verdensberømte juleguide sidste år. På trods af at vi var et mindre selskab, var vi i stand til at nå ud til folk i USA og besluttede derfor at tage steppet videre og bygge broer i Hollywood. Igennem nogle af de store agenturer formåede vi at lande en aftale med Robin Thicke, der dog også selv er meget engageret i projektet. Der er nu lanceret en limiteret brille i samarbejde med Robin Thicke, der kan købes online på vores hjemmeside.

Så hvad kan vi forvente at se fremadrettet…?

Mere retail, større kollektion – og endnu mere eksplosiv markedsføring. Vi er trods alt stadig en ung virksomhed.

Hvad har I lært om at drive egen forretning på de 18 måneder?
– At det kræver enormt hårdt arbejde at drive en virksomhed frem. At få succes med egen virksomhed er ikke noget der kommer af sig selv. Vi har rejst igennem snart hele Europa og USA og selv fået hver enkelt aftale med forretningerne i spil. Med det hårde arbejde kommer dog også stor frihed og generelt en meget nuanceret og spændende hverdag.

Christopher Cloos robin thicke

Det er i øvrigt samarbejdsbrillen, der her er i spil – på Robin Thicke…

Der er også noget med Soho House i Miami…?
– Vores pop-up shop på Soho House er en del af et større strategisk samarbejde med hotelkæden. Det er en unik mulighed og en form for samarbejde hotelkæden ikke har lavet før. Det er lidt af en dobbeltsidet test for os. På den ene side falder det i fint i tråd med den form for marketing, som vi normalt laver. På den anden side får vi muligheden for at afprøve os selv som retailer, hvilket vi måske vil arbejde videre med i 2019…

Christopher Cloos

Slæng dig – bare du husker solbrillen

Og slutteligt – hvad bør enhver M/K vide om jeres solbriller?
– At vi har Danmarks lækreste solbrille til landets bedste pris. Vi har valgt at skære i vores egen profit til fordel for kundens oplevelse – og så håber vi, at danskerne kan lide vores brand og identitet. Vi arbejder hårdt på virkelig at kunne give alle en god oplevelse, lige gyldigt om det er igennem vores hjemmeside eller ude i vores mange retailers. Vi er kommet langt på at have et stærkt brand og et produkt med sans for detaljen og dertilhørende lækkert tilbehør med en boks, klud og et ægte læderetui.

Christopher Cloos

To mennesker på en strand…

Kunne du tænke dig at se – eller handle – den nye solbrille, så foregår det her

Der er mere ekviperings-relateret indhold på My-Pleasure.dk her

Facebook

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.