Home Pindemadder 24 mundgodter på tapetet – udvalgt af Copenhagen Food

24 mundgodter på tapetet – udvalgt af Copenhagen Food

by Nicolai Klingenberg

Copenhagen Food og de 24 låger

Reklame. Min ven Christian Møller har tippet mig om Copenhagen Food og deres årlige julekander, som indeholder 24 elementer, der alle har relation til gode spise- og drikkeliv. Og selvom det ganske vist er sort fredag i dag, så behøver du ikke handle sagerne i dag. Du vælger selvsagt selv, om du vil handle det hele, det halve eller én ting – og om du selv vil have løjerne eller begave en anden med “noget godt”.

copenhagen food

Så er der disket op – og fotograferet.

Listen består – morsomt nok – af 24 gaveidéer. Skal jeg fremhæve et par stykker? Så gerne.

Nummer 14
En pande fra Le Cruset tåler høj varme og er af støbejern. Dermed kan du give komfuret fuld plus og få kraftig varme til god stegeskorpe.

Nummer 1 og 16
Har du en ubeslutsom ven, der skal “have noget lækkert”, men som altid er i tvivl? No problemos. Byd ham – eller hende – på et gavekort fra Meyers Madhus, som blandt andet kan bruges på et madkursus. Skal det i stedet være lidt mere ekstravagant, så overvej et gavekort til restaurant Sukaiba – her spiser du japansk på 23. etage hos Hotel Bella Sky. Sublim udsigt er i øvrigt inkluderet.

Nummer 7 og 22
Kaffe deler vandene – men ingen kaffe uden vand. Den sørger du selv for – og dernæst kan du blot vælge, du er til bønner fra Lavazza eller Illy. Begge dele er dog af flot kvalitet. Prøv dem begge – og find din favorit.

Nummer 24
Den skareste kniv i skuffen er i dette tilfælde fra Japan og kommer fra Zwilling. Pas på nallerne – og skær eller snorlige og knivskarpt.

copenhagen food

Skarpt

Nummer 10
Skal det være knapt så kosteligt? Og måske knapt så julet. Okey-dokey. Mad&Vin hos Magasin er leveringsdygtige i gode godter såsom sicilianske artiskokhjerter, som plopper rundt i en herlig krydderilage. Smid den i en salat eller en sandwich og løft begge dele til nye højder…

Og lidt at navigere rundt i

Nummer 6
Jeg befinder mig for tiden i et hjem med talrige salt- og peberkværne. Stort set ingen af dem fungerer. Dermed kunne jeg passende selv hendlede opmærksomheden på salt og pebersættet fra Global – kan også bruges lokalt.

Nummer 23
Johnnie Walker er mere end “den røde”. Faktisk er kronen på husets kunnen repræsenteret og tappet i flasker, der bærer etiketten Blue Label. Et flot fif til smagsoplevelsen lyder i øvrigt således: Fyld et vandglas med is. Hæld lidt whisky op i et andet glas. Drik et par mundfulde isvand – og sip dernæst din whisky. Dermed får du den bedste og mest intense smagsoplevelse. Selv tak.

copenhagen food

Den blå Jack

Nummer 4
Skal det hverken drikkes eller spises, så ER der faktisk også et julerelateret bud på en sådan gave. Pynt til juletræet i form af julekugler fra Tivoli. Fire kugler kommer i en kasse og er designet af Thomas Winkler fra Tivolis kreative departement.

Det var blot nogle af de 24 bud. Du tænker sikkert også, det kunne være rart at blive klogere på priser og de andre bud? Perfekt. Så skal du bare kigge på den komplette kalender hos Copenhagen Food her
Der er mere spiseligt på My-Pleasure.dk her

Facebook halløj her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk