Home Kort - men godt FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 389

FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 389

by Nicolai Klingenberg

Nuvel. Syv dage er passeret, og nogle øjeblikke fra den periode har ladet sig indfange og forevige herunder. Der er overaskenede mange hunde med denne gang. Men også en hummer. Sidstnævnte skulle spises – det skulle hundene ikke. Vi begynder med at smide nakken lidt tilbage for at kigge op. Velkommen til.

Atmosfærisk udsnit

Det er ganske straks…

Som far, så søn

En ven bemærkede, at jeg havde lidt rigeligt i lommerne.

Min hustru agerede Insta-wife

Det er med at klynge sig til minderne om påklædte træer. Straks er de blottede og golde.

Svusj

Endnu en tur, endnu et foto.

Tre til etage to

Koldrøget laks in the making – and in the rygeovn.

Gode ting tager tid

“Forskellen på et fastforrentet lån og et flex lån, skal findes i…..”

Gulv-kom-sammen

Vil du se verdens trætteste bestyrelsesformand på en stol i et sent forhandlingsmøde? Alle tiders. Værsgo.

“Jeg orker ikke mere…”

Der var den første hund…

Ventetid

Og en drøn flot pick-up!

En nydelig traktor

Hverdagen blev ekstra god.

Vi fik hverdagshummer

Jeg sprang dog sushien over.

Stemningsfuldt

Michael og Champagnekassen – det er et mægtigt koncept! Jeg vender straks retur.

Her er Michael med en flot kasse…

Optiker-hunden.

Hugo

Tilbage med nakken igen.

Himmeludsnit del 2

Nu rækker det vist også med de hunde.

Endnu en hund

Bank i baggrunden og designikon i forgrunden. En vis sammenhæng faktisk.

Nihundrede-elleve

Mens damerne var ude og kom lidt senere, fandt vi Postmand Per bogen frem – og meget andet.

Drengeaften

Nå. Det blev så enden på en kavalkade, som strakte sig over både oktober og november. En brydningstid? Måske. Men kun månedsmæssigt. Jeg håber, du får en drøn god søndag og kommende uge.

Missede du den sidste kavalkade, kan du genopleve den ved at klikke eller trykke her
–> Der er Facebook

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk