Home Automobiler Et kig på den nye Range Rover Evoque

Et kig på den nye Range Rover Evoque

by Nicolai Klingenberg

Den nye Range Rover Evoque er på vej

Straks omkring forårets ankomst vil de danske veje også få en ny automobil. Der er tale om den nye Range Rover Evoque, som denne historie handler om.

ny Range Rover Evoque

Jeg kan bedst lide den forfra, men måske det blot er tilvænning

Range Rover Evoque er enslydende med en luksuriøs – og kompakt – SUV, som for nuværende er solgt i mere end 772.000 eksemplarer. Det er ganske flot, når den første generation kom til verden for omtrent otte år siden. Og så har modellen i øvrigt også høstet mere end 217 internationale bilpriser.

nye Range Rover Evoque

Range Rover Evoque generation II

Vogntøjet er all made in England – det vil sige at design, konstruktion og “byggeri” er varetaget i England, og selvom et sådant faktum kunne være skræmmende og lig med dyre værkstedsregninger i vente for årtier siden, så er sagen en ganske anden anno 2018. Og 2019.

ny Range Rover Evoque

Rule Britania lyder det

Er du mere til en modificeret ældre Land Rover, så kan du se Jonas’ klassiker her

Jonas og hans møgflotte, modificerede Land Rover Defender 110

Det nye? Det tæller blandt andet et mere potent udseende med brede “skuldre” på bilen samt stærkere hjulkasser og fælge a la 21 tommer. Visuelt får du også tyden LED-forlygter, flade dørgreb a la modeller såsom Velar og Jaguar I-Pace.

ny Range Rover Evoque

Den nye i sin helhed – udefra…

Finbar McFall, som er verdensomspændende marketingdirektør i bilkoncernen er ydermere klar i mælet:

Baseret på design og kraft og med den nyeste teknologi til rådighed opfylder den nye Range Rover Evoque dine behov til fulde og sikrer, at du når frem uanset forholdene.”

Kan du lide et stramt design med lette digitale afstikkere, så vil kabinen lige være dig. CSR-folket har også sørget for, at slå et slag for en bedre verden i og med, at der er anvendt genbrugsplast – om ønsket – som et alternativ til læder. Ret beset er der tale om en blanding mellem uld fra danske Kvadrat og et par andre spillere. Firmaet lover ydermere, at kabinen fungerer som et roligt og uforstyrret rum, hvor alle sidder komfortabelt. Det er godt tænkt…

Nydeligt læder

ny Range Rover Evoque

En mindre genialitet: Strøm til bagsædepassagerne

Du får en kvik og ny software, som styres via en dobbelt touchskærm, mens sæderne kan indstilles i flere positioner end din tandlæges. Vi skal lige have en film.

Er du til godt indeklima, så har man lavet et system – som Jaguar også anvender – der sørger for at kabineluften bliver ioniseret.

ny Range Rover Evoque

Frisk luft med mere

Har du siddet på bagsædet i den gamle model og tænkt, at pladsen var lige ved og næsten, kan du glæde dig over, at der nu er to centimeter mere knæplads bagi. Du får desuden et større handskerum og bagagepladsen er øget til hele 591 liter. Brug for mere plads? Så klapper du bare et eller tre af sæderne ned.

ny Range Rover Evoque

Klap den ned for mere plads

ny Range Rover Evoque

Et bud på en anden indretning

De teknologiske genistreger fortsætter – med et ClearSight bakspejl, bliver spejl pludselig til HD-video, så du kan se, hvad der foregår bag bilen, når du for eksempel skal parkere. Tryk kan også vælge at se, hvad der sker foran og under bilens front – dermed undgår du at påkøre levende væsener eller kampesten ved parkering eller igangsætning. Apple CarPlay og Android Auto? Det kan du tro.

ny Range Rover Evoque

Se, hvad der foregår

Det bliver ydermere muligt at vælge to hybridvarianter, og der er flere varianter på vej. Du kan også snuppe en diesel, hvis du fristes af den slags.

nye Range Rover Evoque

En forårstur i skoven

Der er selvsagt firehjulstræk i den nye Range Rover Evoque samt en farlig masse andre intelligente kørestystemer, som giver bedre køreegenskaber, komfort og balance. Du kan også køre gennem vand – helt ned til 60 centimeter. Sidste generation klarede kun 50 centimeter.

ny Range Rover Evoque

Hold vejret…

Prisen bliver offentliggjort til januar, så spring eventuelt udsalget over, hvis ovenstående frister.

Der er flere biler på My-Pleasure.dk her

Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk