Home Living Array er skabt af lameller – Says Who er designduoen bag

Array er skabt af lameller – Says Who er designduoen bag

by Nicolai Klingenberg

Hip hip  (hur) Array

Har du noteret dig, at nogle huse og byggerier for tiden bliver beklædt med lameller? Af træ? Det har jeg nemlig. Jeg synes, det klæder en del boliger. Særligt dem med fladere tag og som har en mere kubistisk fremtoning. Nå, men firmaet Woud har taget den tanke og skabt tre møbler, hvor lamel-tankegangen går igen. Der er tale om to skænke og et skab – og de hedder alle tre Array. Selve designet er skabt af Says Who, som er en Danish design duo.

array says who woud

“En af de nye”

De førnævnte lameller er gennemgående, så du kan faktisk stikke snudetøjet og øjnene helt tæt på for dernæst at se, hvad der gemmer sig i skab eller skænk, såfremt du måtte have glemt det. Det er dog mere interessant, at lamellerne fanger både lys og skygger – eller skaber dem – afhængig af, hvordan lyset i rummet falder.

array says who woud

Close-up

Man har monteret metalben på Array, som er monteret på et ditto stel, som i øvrigt er smallere end selve skænk- og skabskabinettet.

array says who woud

På klem og på ben

Says Who-duoen består i øvrigt af min navnebror med slåfejl, Nikolaj Duve, samt Kasper Meldgaard, som erklærer, at stilen har grobund og rødder i traditioner fra skandinavisk design. De to lover, at de er begejstrede for minimalisme og funktionalitet. Personligt synes jeg, de er lykkedes flot med Array.

array says who woud

Lukket

I øvrigt skulle makkerparret være en del af New Scandinavian Design bevægelsen, som respekterer – og skæver til – fortiden for at genopfinde den på vore breddegrader eksisterende designarv.

array says who woud

Jeg hælder til den brunetten…

Array serien kan blive din i tre forskellige størrelser som skænk, og er du mere skabsorienteret, skal du gøre op med dig selv, om du er til egetræsfiner a la hvidpigmenteret eller sortmalet. Priserne begynder ved 11.899 kroner. Der er mere Says Who hos Woud her

array says who woud

Array var navnet.

Der er mere bolig-relateret indhold på My-Pleasure.dk her

Novra. Facebook er her.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk