Home Tryksager JULEKORTET 2018 FRA MIG TIL DIG

JULEKORTET 2018 FRA MIG TIL DIG

by Nicolai Klingenberg

For ottende år i træk, er det blevet tid til at ønske Glædelig Jul med et højtidskort, som denne gang er af mere afslappet karakter. Det er fredag, og selvom det først er juleaften på mandag, kan man ikke vide sig sikker på postens gøren og laden. Dermed bliver det også elektronisk.

Julen 2018

Jeg vil krydse fingre for at dine kommende dage bliver lige, som du har ønsket. At du får rig lejlighed til at slappe af, kysse, hygge dig, le og nyde samvær med både venner og familie. Vi ses ganske straks igen.

Inge sure miner i år.

Genoplev 2017 julekortet her:

JULEKORTET 2017 FRA MIG TIL DIG

Genoplev 2016 julekortet her:

JULEKORTET 2016 FRA MIG TIL DIG

Genoplev 2015 julekortet her:

JULEKORTET 2015 FRA MIG TIL DIG

Genoplev 2014 julekortet her:

Årets julekort 2014 fra mig til dig

Genoplev 2013 julekortet her:

Julekortet 2013 fra mig til dig

Genoplev 2012 julekortet her:

Årets julekort 2012 fra mig til dig

Genoplev 2011 julekortet her:

Årets julekort – fra mig til dig

Genoplev 2010 julekortet her:

2010

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk