Home PindemadderBobler Nytår 2018 – alt du bør vide om årets sidste aften

Nytår 2018 – alt du bør vide om årets sidste aften

by Nicolai Klingenberg

Budskabet er kort, men ganske underholdende. Og så drejer det sig om i morgen efter solnedgang – årets sidste aften du ved. Det skal fejres. Ret beset handler det også om, at et helt nyt år melder sin ankomst straks efter midnat. Spændende? Nok nærmere festligt.

Jeg har lagt to flasker på køl. En magnum og en vanlig. Det drejer sig om nedenstående to labaner, men vores gæster vil også medbringe lidt løjer, så Bubbles Deveres eviggyldige budskab vil kunne efterleves.

“Holder I Nytår hos Elton John?”. Nej, min hustru er blot særdeles begejstret for at sammensætte blomster.

Og hvem er Bubbles så? Det er levekvinden herunder. 

Hav et fantastisk afslutning og start. Jeg glæder mig til endnu et år med dig på den digitale sidelinje!

Der er mere champagne-relateret indhold på My-Pleasure.dk her

Facebook findes her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk