Home PindemadderBobler Da jeg blev interviewet om champagne på en anden www-adresse

Da jeg blev interviewet om champagne på en anden www-adresse

by Nicolai Klingenberg

Champagneflasken peger på…

Så er der første pres i egen flaske – jeg er nemlig blevet interviewet om mit forhold til champagne. Det blev til en række muntre spørsmål fra Dinna og Michael med hertilhørende svar og anekdoter fra mig. Her får du et lille udpluk – og et link til den fulde skrivelse. Hav en flot fredag!

En næsten vanlig hverdag på kontoret.

Hvem er Nicolai Klingenberg egentlig – hvordan opstod idéen til og hvad handler My-Pleasure om?
– Jeg er en mand med en eviggyldig skrivekløe. Jeg har skrevet professionelt i omkring 23 år – og jeg er pt. 40 år. Jeg begyndte som freelancer i gymnasietiden, hvilket efterfølgende udviklede sig til jobs som både redaktionssekretær, redaktionschef og chefredaktør. I 2007 blev jeg selvstændig og freelancede både her – og der. I 2009 gjorde jeg drømmen om eget medie til en realitet – jeg etablerede mediet My-Pleasure.dk som ganske straks fylder 10 år. Det er en del – men jeg tager gerne ti år mere.

Den korte historie om My-Pleasure.dk begyndte, da jeg skrev for andre medier, hvor jeg ofte var på en given tur eller opgave – på disse rejser faldt jeg af og til over ting, som ikke havde relation til opgaven, men jeg syntes, det var synd at lade historierne gå til spilde, så der opstod idéen til min egen platform, hvor jeg selv var herre over alle udgivelser. Med tiden er My-Pleasure.dk blevet min levevej – dels via sponseret indhold, men også via de kontakter, sitet har ført med sig. Jeg hjælper nemlig virksomheder med tekst, kommunikation og idéudvikling, så alt hænger faktisk sammen…

Hvad fascinerer dig ved champagne i forhold til vine i al almindelighed?
– En del faktisk. Jeg beskæftiger mig med livsstil og “luksus” i bred forstand, så det ville være umuligt at være “ekspert” på ure, rejser, biler, mad, gadgets, design og vin. Champagne har sin naturlige begrænsning i form af sin geografi, og det gør en smule nemmere. Jeg fik dog hurtigt erfaret, hvor komplekst Champagne alligevel er – der findes tusindvis af huse og endnu mere at smage på. Dernæst er jeg ganske begejstret for de fysiske bobler – og til tider den effekt de kan have…

Hvornår åbner du en flaske champagne?


Det har jeg ingen regler for – heldigvis! Det kan være en hverdag, det kan være i en ferie, på en rejse eller i en weekend. Men altid om aftenen. Med mindre jeg er inviteret til en smagning. Jeg kan gode lide, at man ikke begrænser Champagne til højtider, men i stedet bruger champagne som en form for luksus uden anledning.

Læs resten af interviewet her

Prøv Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk