Home PodcastMænd med Slips EPISODE 3 AF MÆND MED SLIPS FINDES NU SOM PODCAST

EPISODE 3 AF MÆND MED SLIPS FINDES NU SOM PODCAST

by Nicolai Klingenberg

Som tiden dog går – og de talte ord flyder. Det er nemlig blevet tid til episode 3 af “Mænd med Slips”, som Rolf Rasmussen og jeg er værter på. Vi sender om søndagen fra klokken 12 til 15 på Radio 100 – men er at finde alle dage som podcast.

Så kom der farver på…

Denne gang har Rolf og jeg fundet et sommerhus på Sicilien (uden hestehoved i sengen, dog), som kun koster én euro – men er der en hage? Der bliver også skældt ud på folk, som konsekvent kommer for sent (fy-fy!), og så taler vi om en amputeret sweater, der ret beset er en vest. Tryk herunder og lyt med.

Du kan i øvrigt abonnere på “Mænd med Slips” i iTunes her

Jeg fik faktisk slet ikke lov til at trykke på nogle af knapperne, men hvad pokker…

Du bør for alt i verden abonnere på My-Pleasure.dk’s podcast i iTunes her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk