Home Kort - men godt FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 401

FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 401

by Nicolai Klingenberg

Tænk sig. Måneden lakker mod sin ende, sneen tør, ny er på vej, og i morgen er det mandag. Er det tåleligt? Det synes jeg – jeg håber, du har det på samme vis. I dette tilbageblik skal vi køre med tog, se på dyr, kigge op og have endnu et motiv af den der ballon, som ikke har i sinde at give at lade noget som helst sive. Men først Egegaard, som ikke havde briller på, da vi vinkede. Velkommen til!

“Jeg er lige her!”

Jeg var forbi Ordrup og mine rare forældre.

Stilleben

Jeg har for vane at bikse for meget med kameraet, når jeg ser en stillesiddende fugl, og når jeg er klar, er fuglen ikke. Ham her var dog god til at vente.

Mogens

Tænk sig – for omtrent syv måneder siden, rullede der en studentervogn ind i gården. Jeg håber i øvrigt, at de alle er vel videre.

Hvidt i gården

Det er ganske stemningsfuldt det her.

Stilleben del II

Jeg googlede og erfarede, at han vist har lavet et miks, der er hørt over to millioner gange.

Kender du ham?

Op igen.

Grab and go

Jeg spiste frokost med Rolf på den lokale – og lavede en podcast. Den vender jeg retur til senere på ugen.

Jeg spiste ude

Hyggeligt ikke?

Købehavnsk

Et kryds af en art – husk at kigge op!

Look up

Måske den bliver fyldt op mellem mine besøg

Jeg imponeres igen

Med på tur. I snor.

Hverdagstrafikant

Gråvejret trak sig. Frem kom det blå.

En flyver på vej

Et tapet blev indkøbt – og fremvist.

Postkort fra Sverige

Nanna kom ind for at fortælle, hvad en brun sovs består af.

Nancy

Videre til noget andet brunt.

I næromårdet

Den detalje opdagede jeg ret sent.

Fuglebo

Er der noget som en god snack til hjemturen?

Hjemturs-haps

Så kan vi sove der alle tre.

Ny seng til en stor dreng

Anders havde sin cykelkurv med – men vi havde alle seler på.

Vi rullede mod nord

Ild i brændeovnen og lidt i glassene

Der blev skænket op

Dresser og Babak kom også, men først lidt senere.

Og spist godt

Hov. Der sluttede denne uge-kavalkade. Det gik hurtigt. Al for hurtigt, men jeg er allerede i færd med den næste. Men hvad med den sidste? Missede du den? Det går ikke – det var nemlig en jubilæumsudgave! Nummer 400 findes her

FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 400

Prøv Facebook – hvor du vil, og hvornår du vil. Den er her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk