Kødsnedkeren – præmiepølser og ordentligt kød
Hyperlokale fødevarer, bæredygtighed, dyrevelværd, en guldmedalje for “Danmarks bedste spegepølse 2018” og kød af høj kvalitet er noget af det, der kendetegner Flemming Bisp Høeg og hans virke i slagterkonglomeratet, som han har døbt Kødsnedkeren. Men vil en slagter gå med til, at vi bør spise mindre kød? Og hvad vil det i så fald betyde for ham? Jeg lagde vejen forbi en tidlig morgen i januar, hvor solen knapt var steget op – dels for at se matriklen, men så sandelig også for at blive klogere. Og det var netop, hvad jeg blev.
Lyt med her!
Et par behind the scenes skud, skal du ikke snyde for. Værsgo.
Jeg hæftede mig i øvrigt ved følgende citat fra Flemming, som giver rigtig god mening…
Hvis man i 2019 sælger en flæskesteg til 25-30 kroner kiloet, hvordan har den gris så haft det? Hvordan kan man lave et produkt til den pris i dag – det er jo absurd…
Er du blevet sulten? Så kan du læse mere om Kødsnedkeren her