Home Podcast PODCAST #23: Et visit hos Kødsnedkeren i Ørby

PODCAST #23: Et visit hos Kødsnedkeren i Ørby

by Nicolai Klingenberg

Kødsnedkeren – præmiepølser og ordentligt kød

Hyperlokale fødevarer, bæredygtighed, dyrevelværd, en guldmedalje for “Danmarks bedste spegepølse 2018” og kød af høj kvalitet er noget af det, der kendetegner Flemming Bisp Høeg og hans virke i slagterkonglomeratet, som han har døbt Kødsnedkeren. Men vil en slagter gå med til, at vi bør spise mindre kød? Og hvad vil det i så fald betyde for ham? Jeg lagde vejen forbi en tidlig morgen i januar, hvor solen knapt var steget op – dels for at se matriklen, men så sandelig også for at blive klogere. Og det var netop, hvad jeg blev.

kødsnedkeren ørby

Så er vi fremme – og hvilken idyl!

Lyt med her!

Et par behind the scenes skud, skal du ikke snyde for. Værsgo.

kødsnedkeren vejby

Flemming Bisp Høeg er manden bag Kødsnedkeren

Jeg hæftede mig i øvrigt ved følgende citat fra Flemming, som giver rigtig god mening…

Hvis man i 2019 sælger en flæskesteg til 25-30 kroner kiloet, hvordan har den gris så haft det? Hvordan kan man lave et produkt til den pris i dag – det er jo absurd…

Vinderpølser!

kødsnedkeren ørby

Og en rullepølse der har været i pres natten over

Er du blevet sulten? Så kan du læse mere om Kødsnedkeren her

kødsnedkeren ørby

Det er her, det sker…

Der er mange flere podcasts på My-Pleasure.dk her
Facebook? Det kan du tro. Lige her.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk