Home PodcastMænd med Slips Fjerde podcast-episode af Mænd med Slips – og et bonusafsnit

Fjerde podcast-episode af Mænd med Slips – og et bonusafsnit

by Nicolai Klingenberg

Fluks blev det tirsdag – og i dag skal du have en servicemeddelelse, som omhandler ikke en, men hele to nye episoder af mit og Rolf Rasmussens radioprogram “Mænd med Slips”, som strømmer ud af dine højtalere hver søndag mellem 12 og 15 på Radio 100.

I byen…
Den første lydbid er optaget i byen – nærmere bestemt over en frokost på Bistro Royal, hvor vi indtog en bås og talte om alt fra parkeringsudfordringer og Rolfs mor, der laver te med blade fra haven til biksemad samt en opfordring til at spise ude af og til.

mænd med slips

Biksen…

Spisebaren…

Du kan lytte til frokost-udgaven her

 

I studiet…
Den næste episode omhandler søndagens program, hvor vi taler om en ny tøjbutik i København med indbygget skjorte-anekdote fra New York, en ny limousine, kaffe og en kraftig opfordring til dig, der måtte være letsindig med brugen af heftigt duftende vaskeremedier…

På med lyttebøfferne – og ned med biksemaden i maven

Lyt til episoden her


 

Du bør for alt i verden abonnere på My-Pleasure.dk’s podcast i iTunes her

Du kan i øvrigt abonnere på “Mænd med Slips” i iTunes her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk