Home Web-TV WEB-TV: FREDAGSVIDEO NR. 10 – Afrejse, gæstevisit og meget mere

WEB-TV: FREDAGSVIDEO NR. 10 – Afrejse, gæstevisit og meget mere

by Nicolai Klingenberg

Det er overordentlig lang tid siden, at fredagsvideoen er rullet over skærmen, så i dag bliver det længere end vanligt – og med en gæst. Det er ikke første gang, at Jeppe Bentzen er med på den elektroniske dagsorden, men da han rejser udenlands ganske straks, måtte jeg fange ham. Vi skal omkring udlandet, Nytår, tandhygiejniske tyggetabletter, julemanden (som er og bliver en mand), Champagne og livet i almindelighed. Velkommen til!

fredagsvideo

Fluks efter optagelse

Klar, parat, kør videoen…

Mangler du et link til en artikel om champagnefolkene, som leverer nye flasker hver eller hveranden måned, findes de her

Gik du glip af den sidste fredagsvideo, findes den her

WEB-TV: FREDAGSVIDEO NR. 9 – julemusik, fødselsdag og urmesse

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk