Home Automobiler Nøglerne skal da være dine: Min ven skal af med sin Porsche Cayenne S

Nøglerne skal da være dine: Min ven skal af med sin Porsche Cayenne S

by Nicolai Klingenberg

Porsche Cayenne S – din nye vogn?

Jeg har en drøngod ven. Jeg har faktisk kendt ham i 35 år (men først til august). Han er ganske tosset med biler – flotte biler siger jeg dig. Nu er tiden inde til, at han skal have en ny vogn. Derfor sælger han sin Porsche Cayenne S fra 2010. Den kan blive din – og jeg tror, at han afleverer den med fuld tank. Jeg vil mægtig gerne hjælpe ham med at sælge vognen, så den kan sprede glæde og V8 lyd hos andre. Derfor denne skrivelse. Er Christian i øvrigt professionel bilfotograf? Nej.

Porsche Cayenne S

Det er denne vogn, artiklen omhandler. Og den kan blive din – altså bilen. En Porsche Cayenne S

Christian – du skal af med en vogn. Hvad er der tale om?
– Et fantastisk tysk vogntøj med alt i udstyr. Du kan for eksempel sætte fyret til at varme vognen op, så du ikke skal skrabe is af ruderne i disse dage – eller bare starte fyret på fjernbetjeningen, når du vågner. Om sommeren kan man rulle panoramataget tilbage og lade V8-motoren synge om kap med fuglene.

Porsche Cayenne S

Rat og interiør…

Sådan! Men hov – hvad kan du fortælle om bilen?
– Porsche er kendt for at have startet SUV segmentet med Cayenne. Bilen har plads til alt fra sommerhusturen med børnene til surfturen til Klitmøller med drengene. Jeg har kørt overalt i den, bortset fra offroad – selvom Porsche lover, at den kører fortrinligt i terrænet.

Porsche Cayenne S

Offroad? Aldrig. Men den kan godt.

Det er noget med, at den kan flexleases? Hvad koster sådan noget så?
– Bilen koster omtrent 5.000 kroner om måneden INKLUSIV moms at lease. Udbetalingens størrelse afhænger normalt af leasing tagerens økonomi og leasingfirmaet.

Hvad gør man så efter leasingperioden?
– Efter endt leasingperiode kan man enten sælge bilen eller forlænge yderligere – det er et vanedannende køretøj, der kun sælges, fordi jeg har købt storebroren med turbo.

Porsche Cayenne S

Instrumentering og stejlende hest

Hvem synes du, at bilen er oplagt til?
– Alle! Det er en fornøjelsen at sætte sig ind i en varm bil hver morgen – og glæden fortsætter i den flotte læderkabine, som nok har kostet en del oksers liv, men der er heller ikke nogen, der har kaldt bilen for en veganervogn.

Er der noget, der skal fikses?

Underskriften på kontrakten…

Fedt. Hvornår kan man så overtage den fra?
– Med det samme. Vælger man at lease den, er der nok en kortvarig proces med godkendelse.

Og lige til sidst – ryger du på et rejsekort nu eller en anden bil…?
– Den samme bil, bare lidt vildere – det bliver en Porsche Cayenne Turbo.

Porsche Cayenne S

Set fra siden.


Er vogntøjet noget for dig? Det tænkte jeg nok – din heldige kartoffel. Nå – du kan skrive til min ven, Christian, som skal af med bilen. Han er at træffe på e-post adressen cf@falkronne.dk – jeg foreslår, du skriver “Fuld tank, tak!” i emnefeltet. Hils ham i øvrigt fra mig – så kan det være, han også fylder sprinklertanken op.

Der er flere biler på My-Pleasure.dk her

Fedt mand – Facebook er lige her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk