Home PodcastMænd med Slips Endnu en episode af “Mænd med Slips” er lagt klar til aflytning

Endnu en episode af “Mænd med Slips” er lagt klar til aflytning

by Nicolai Klingenberg

Er du klar på en frisk omgang “Mænd med Slips”? Det er jeg glad for at høre – og jeg håber, du bliver glad for at høre, det vi samtaler om. Denne gang skal vi blandt andet fælde den endelig dom på de nydelige Shaping New Tomorrow benklæder, som sidder overordentlig godt på Rolf, men vi kigger også på et par ure – Rolf afviser det ene fra Panerai blankt, men vi skal også et smut til firserne, blive klogere på lidt etikette og tale om en dame, der hedder Ghita.

mænd med slips

Foto: Lukas Klarlund

Hov – vi tipper også til gode streaming-sager, kaffe i skyerne og andre muntre sager. Velkommen til en flot lytter!

Tryk på den sorte trekant, så taler mændene.

Abonner på My-Pleasure.dk’s podcast i iTunes her

 

“Mænd med Slips” i iTunes her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk