Home Kort - men godt Feel-good stafetten med Flemming Møldrup

Feel-good stafetten med Flemming Møldrup

by Nicolai Klingenberg

Det gode i livet i følge Flemming Møldrup

Vi skal til et par herlige svar på tiltale, som er pakket ind under titlen Feel-good stafetten. Det handler primært om det gode liv, men også lidt om hvad man kan stille op, hvis vejrudsigten varsler gråvejr i sindet. Et filmklip også? Det kan du tro!

Flemming Møldrup

Dagens mand (hedder Flemming Møldrup)

Flemming – hvad er det bedste, der foregår i din tilværelse for tiden?
– Min datter vokser sig til at blive et omsorgsfuldt og empatisk menneske. Det fylder mig med glæde hver dag. Og er jeg glad, hver gang jeg er sammen med mine kollegaer – både i mit firma, og på DR. Jeg føler mig meget heldig.

Og hvad er det gode liv for dig?
– At være fri. At føle mig fri. At være elsket og føle mig elsket. At elske og give igen. Om det er i en kærlighedsrelation, eller det er at dele ud af det lidt, jeg har at dele ud af. Og så være tæt på eller i havet.

Hvad har du sidst spenderet i omegnen af en tusindlap på?
– Jeg har lige købt en padle mere til samlingen af boards, padler og våddragter.

Hvilket nyligt minde af festlig karakter står særlig tydeligt?
– Jeg var til barnedåb hos mine venner, der har fået den dejligste søn. Og der kom alle vennerne fra alle hjørner af landet og verden, og det var så dejligt at se dem igen. Nogle gange har jeg en tendens lidt til at glemme, at jeg er velsignet med nogle ret fantastiske venner, og derfor kan der være perioder, hvor jeg ser dem alt for lidt.

Kunne du være venlig at vise os et Youtube klip, som du har moret dig kosteligt over talrige gange?
– Her – det her klip vender jeg altid tilbage til, når dagene bliver grå og arbejdet hårdt. Jeg elsker surf og SUP (og vil gerne i gang med Kite), og når sandheden skal frem, er jeg en virkelig dårlig surfer. Men det her klip er alt, hvad jeg elsker ved at være i havet…

Hvad vil du gerne have mere af i tilværelsen?
– Jeg behøver ikke så meget mere af min tilværelse. Jeg synes, jeg har det meste. Måske mere tid til det der interesserer mig, og dem jeg elsker.

Og hvad skal vi have mindre af i tilværelsen for at få det endnu bedre?
– Vi skal turde sætte os selv fri fra vores ting. Jeg plejer altid at sige, at vi skal eje de ting, der gør det muligt for os at udleve vores passion – og ikke være ejet af de ting der ikke gør.

Og vi ejer for mange af de forkerte ting, vi forbruger for meget af det forkerte, og derfor ender vi med at arbejde, aflevere børn, arbejde, købe ind, tage på ferie, arbejde og aflevere børn – i stedet for måske at turde forfølge det, vi virkelig drømmer om. Så færre ting og flere hovedspring ud i drømmene.

Hvordan står det i øvrigt til med kærligheden?
– Bare husk, at elske hårdt og uden forbehold.

Kunne du diske op med et herligt tip, der med lethed kan gøre hverdagen endnu mere flot?
– Vis verden, hvem du virkelig er.

Lad os se et foto fra din telefon, som hørmer af feel good, og fortæl os lidt om det.
– Det er et foto af min datter, der spiller Hotel California for mig i toget. Jeg elsker, når vi er tætte og gør ting, der kun er vores oplevelse – og resten af togvognens.

Flemming Møldrup

Fra telefonen.

Hvad bør enhver person huske på, hvis tilværelsen måtte vise sig fra en grå side?
– At vi er her i det, der svarer til et blink med øjet i den store tidsregning. Så hvis tilværelsen er grå, så er man måske kommet for langt væk fra den, man er. Eller det man drømmer om.

Slutteligt – hvor kan man få jævnlige doser af dig?
– Jeg er på Instagram her – kom endelig. Og så er jeg ofte på Kind of blue i Ravnsborggade. Bedste sted i byen.

Hvem er Flemming Møldrup?
En easy going type, der tror på at verden bliver et bedre sted, hvis vi alle gør os lidt mere umage med hinanden. Nåee ja, og husker at samle vores skrald op efter os. Ses derude 🙂


Er du til mere feel-good, så er der talrige andre, der svarer på tiltale lige her

Der er Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk