Home Kort - men godt FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 407

FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 407

by Nicolai Klingenberg

Hej med dig. Og goddag til søndagen. I dag fylder min søn tre år. Det er store sager. Ligesom livet. Og som du måske har bemærket, så er ugen, der gik, en form for forevigelse af livsøjeblikke. De er ganske forskellige, og selvom der er gengangere af personer, dyr og motiver, så er billederne aldrig helt ens – lyset falder forskelligt, vinklerne er anderledes, og de levende væsener ældes stille og roligt. Nu blev det eftertænksomt. Lad os komme direkte til noget mere håndgribeligt i form af en perlekreation.

Julen varer lige til Påske.

Vi tog turen til Østerbro – det var alle tiders!

To søstre med børn

Der var grå himmel og en form for isnende kulde, men det lod det bevingede væsen sig ikke mærke af.

Hr. Fugl

Jeg gætter på, at nogen havde holdt fødselsdag. En af de sidste gæster forlod måske festen med et flag og en pilsner. Nu er der et helt år til, der skal fejres fødselsdag igen (minus et par dage, men du forstår).

Hurra…

En af årets bedste flasker til dato, hvis jeg selv skal sige det.

Nul to

“Du må gerne berøre mine whiskers. Ja, det er engelsk for knurhår, hvis du skulle føle dig  udfordret af mit vokabularium…” Godt ord igen.

Freja

Jeg gik efter et farveløst motiv.

Den Grå Planet

Vores første møde med et flot akvarium.

Fascination

Det er faktisk i over tyve år, jeg har handlet spise her. Jeg lod mig dog fortælle, at der er en ny ejer i spil, men opskrift og tilbehør er det samme som altid.

Sultan Kebab – her har jeg kommet gennem tyve år

Jeg trykkede på knappen og lod mig transportere til en anden etage.

Op til tredje

Jeg drak også et glas kaffe. Det smagte alle tiders, og så lagde jeg min hånd således, at man kan se mit ur, hvorefter jeg tog et foto af hele molevitten og delte det både her og der.

Arbejds-øjeblik

Jeg kan godt lide at tage fotos af rare mennesker. Mads er ikke så begejstret, men han stillede dog op.

Teambuildings af en art

Gudskelov – den røde ballon hænger dig stadig.

Gensyn med den røde!

Jeg ledte efter blå himmel. Den var der ikke den dag, men det er stadig sundt at strække nakken bagud og se det hele fra en ny vinkel.

Kig op ikk’?

“Jeg vil se mig om efter en ny transportform…”

Hodja fik nok

Kender du det der med, at man ikke forstår al verden af en sang, men er tosset med den? Sådan har jeg haft det med denne sang, som jeg hørte for omkring 20 år siden på en CD. CD’en forsvandt, og jeg kunne ikke genkalde nummeret eller synge det, da det er fransk. Jeg var forbi en franskmand, som spillede nummeret – og jeg fløj op og tog et foto. Nu ligger nummeret på min playliste, som du kan følge her

Tyve år efter fandt jeg den omsider!

Rød hat og flot mund.

Klovneri

Jeg var i godt selskab

Radiogutter

Forstår du billedteksten?

Muh

Trofast ventende.

Sit

Winther hentede sig udlån. Det var lidt sørgmodigt.

Tak for lån

Nå – den blå himmel kom. Det blev jeg glad for.

Flot ikk?

Jeg må medgive, at jeg kan se let bøvet ud, når jeg er lykkelig. Det kan jeg godt leve med.

Vi ventede på mor

Solen gik så småt ned, men jeg fangede den.

Nær barndomshjemmet

Matchy-matchy på den blå farve.

Batterdrevet klassiker

Fredag. Det skal fejres. Og det blev det.

Godaften

Vor levende vindueskarm omkring klokken 23.

Køkken vue

Hvordan så 406’eren ud? Det kan du se lige her

FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 406

Hvad med Facebook-siden? Den er lige her

 

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk