Home Kort - men godt FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 410

FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 410

by Nicolai Klingenberg

Tænk sig – det er blevet sommertid! Har du husket at stille uret en time tilbage? Du ved – ligesom havemøblerne skal tilbage på terrassen, og vinterklæderne skal tilbage i skabet. Okey-dokey. Det var praktikken. Nu skal vi omkring de sidste syv dage, men vi begynder endnu længere tilbage – faktisk dengang, der var krig i Danmark. Her er min farmor og farfar netop blevet gift (med hinanden), og fotoet er med, da det dukkede op i indeværende uge. Velkommen til!

Mou Kirke maj måned anno 1944

Vi suser fluks videre til nutiden. Med halstørklæde og hue.

Smidstrup Strand marts måned anno 2018

Jeg krydser desuden fingre for, at stenene bliver skyllet ud inden længe.

Vi venter på badebroen

Jeg fik sået lidt sager. Eller nogen andre gjorde.

Nærmest sommerligt

Tre på tur i et skur (af metal, som ret beset er en elevator)

OTA – Op Til Anden

Jeg tittede ind gennem et vindue og så denne vældig fine kreation.

En gnaver

VI stryger videre til et kort, men vigtigt budskab.

Okey-dokey

“Jeg – en sorteseer”

Trist udsigt

Kig op – det var gråt. Men ikke trist.

Nåletræ mod himmel

Gud, hvor barnligt.

Hvad i al verden…

En efterladt sjat.

Fredagsbaren ved Jysk Bank boxen

Jeg glemte helt denne hilsen fra sidste uge, og det er ikke helt fint, når nu jeg havde bedt Christian (til venstre) om at sende et foto fra sin arbejdstur. Ham til højre ser også flink ud, men jeg ved ikke, hvem det er.

Postkort fra Ege

Der var jomfrusmagning af fast-food. Tak til Sofie!

Jeg fik smagt Chili-cheese-tops for første gang

Den røde baron.

Jep. Den hang der igen.

En ulden laban.

Lokal hund

Kig nederst i billedet – faktisk inde i billedteksten.

Spot vandflyveren

“Aha…”

Historie-oplæsning

Ann og Casper var taget forgæves på tur. Men kun for nu.

“Ingen casting i dag…”

“Jeg gider ikke det der foto hele tiden”. Nanna blev taget i af kigge efter, da Lukas var i gang med en Internet-eksamen.

“Jo, du gør. Please.”

Nu må der godt drysses lidt grønt på træerne, tak

Langs søerne

Kan du se Øresundsbroen? Godt. Kan du se den på fotoet herunder?

En flot udsigt

Et flot fugleliv.

Kvidderbuskads

Jeg kan godt lide vægge med lameller. Jeg synes, de er stemningsskabende.

Her er de

For at sikre mig, at ballonen ikke blot er en optisk illusion, tog jeg retur og anvendte den fjerneste rulletrappe for at se, om den oppustede anordning også kunne ses herfra. Det kunne den.

Ballondokumentation nummer to

Det blev fredag.

Årets første

Jeg lover, vi ikke var til gravøl.

Det var fredag. Og vi var faktisk langt gladere, end vi ser ud her.

Det er faktisk længe siden, der har været levende lys i spil, så jeg blev aldeles fornøjet.

Min hustru tændte lys

Mine lydoptagelser er nu også at finde på Spotify. Søg på Nicolai Klingenberg, eller tryk på fotoet herunder for at komme til “stationen”.

Jeg er kommet på Spotify

90’er uret tikker flot og viser to tidszoner. Jeg bruger kun den ene. Og datoen af og til.

Makroløjer

Her blev det virtuelle blækhus tomt, hvorfor der ikke er mere at skrive. Egentlig hænger det sammen med, at der ikke var flere delbare fotos fra den sidste uge. I bund og grund havde jeg fint kunne formulere flere skæve billedtekster og finurlige tanker. Til gengæld kan jeg fortælle dig, at björgunarvesti betyder redningsvest på islandsk.

Sidste uge kan genopleves lige her – det var også en god uge

FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 409

Dette link leder dig til Facebook

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk