Home Medier med mere Jeg nåede det – 10 år med My-Pleasure.dk

Jeg nåede det – 10 år med My-Pleasure.dk

by Nicolai Klingenberg

I bund og grund kan jeg skrive meget mere her, end jeg kommer til. Sådan har jeg det ofte, når jeg ryger til tasturet, men netop i marts måned blev My-Pleasure.dk ti år. Det er ikke så lidt. Jeg har oplevet mere end en hel del via mit virke på de ti år, og jeg snupper gerne ti år mere. Hvorfor? Blandt andet på grund af dig. Og dig. Faktisk vil jeg rigtig gerne høre fra dig – men mere om det nederst i denne skrivelse.

Det første foto på My-Pleasure.dk nogensinde.

Jeg har været selvstændig i 12 år – men den 25. marts 2009, udgav jeg det første online på dette domæne. Og der er sket en del siden. Hvad? Blandt andet 3.475 artikler – udover denne – her på sitet. Plus nogle hundrede for andre medier. Dertil har jeg løst opgaver for et hav af virksomheder, hvor jeg ikke har haft mit navn på som officiel afsender – det er blandt andet fordi, jeg har skrevet profiltekster til annoncer, gennemskrevet hjemmesider, udviklet idéer, forfattet pressemedelelser, støjet på sociale medier og skrevet vidt og bredt om nye produkter og gamle mennesker. Det er den korte historie.

Den lidt længere historie går på, at jeg forfulgte en drøm om at skabe mit eget. Dengang var der ikke ret mange, der vidste, hvad en blog var – og hvad en + 30 årig skulle med en sådan. I dag giver det måske endnu mere mening end dengang, og selvom jeg føle mig ældre end det brede gennemsnit, som skriver personligt og fra tid til anden kommercielt på online medierne, så var jeg i samme bås – og bil – med en anden ligesindet for nylig. Han var endda ældre. Jeg sagde, at det kunne føles lidt sært at være alderspræsident på en tur som den, vi var på. Han er – sideløbende med sit online liv – direktør for en vældig stor IT-virksomhed – og sagde til mig, at det var et fantastisk faktum, for vi har jo en målgruppe, som de yngre ikke har. Og det har han ret i – og det er derfor, du fik et tak i indledningen til denne artikel.

Måske har du været med fra dag ét – måske har du været med i et par – eller siden januar. Uanset hvem du er, så betyder det al verden for mig, at du læser med derude. I begyndelsen var “vi” en mindre skare, som var aktive i kommentarfeltet ganske jævnligt, men som tiden gik, begyndte folk at skrive mere via e-mail. Nogle kom med konstruktiv kritik, andre efterspurgte rejsetips, kvinderne spørger stadig om gaveidéer til deres mænd, og så er der dem, der tipper om en god historie, eller som har spørgsmål angående ure. Tak til alle – både for spørgsmål, inputs, ros, ris, pasta-tips og meget, meget mere.

Men hvad var meningen for 10 år siden? Det skal jeg sige dig – jeg havde og har en stor lyst til at formidle. Og en nysgerrighed der gør, at jeg ofte tager kontakt til folk, som jeg finder interessante. Det kan være alt fra en fotograf til en etableret iværksætter til en bilejer eller en kreativ M/K, som rummer noget, jeg gerne vil blive klogere på – og dele med andre. Jeg levede at at skrive for andre, men nogle artikler passede ikke lige ind til disse medier, så jeg tænkte, at jeg kunne lade det hele flyde frit, hvis jeg havde min egen kanal. Og det fik jeg.

Tiden har været med til at udvikle My-Pleasure.dk – der er kommet flere kategorier til, nye kommunikationsformer såsom web-tv og podcast, men også afstikkere såsom hverdagslyrik og artikler, der er har ramt spot on og langt forbi. Det skal der være plads til.

En frisk omgang web-tv, hvor jeg talte til Heidi Klum i forbindelse med et VW Tiguan samarbejde

My-Pleasure.dk har også samlet folk ude i den virkelige verden – til vinsmagninger, bil-aftener, bogreceptioner og en gevaldig fest, hvor vi tidoblede omsætningen på champagne. Jeg har fået mails fra webshops, som jeg har tracket tilfredse kunder og en flot stigende omsætning, men også hørt fra dig, der købte et ur, som jeg havde skrevet om talrige gange i forbindelse med en sponseret indsats, jeg stod bag. Og så var der dig, der solgte kunst for omtrent 80.000 kroner, efter et interessant interview blev offentliggjort. Er det pral? Nej. Det er et tak til dig, der læser med – og som tager stilling til det, du læser. Det er jeg ovenud tilfreds med. Og meget taknemmelig for.

En god aften.

Men hvad så nu? Du skulle se min idéliste. Der er nok at komme efter. Men jeg har ikke travlt. Tingene arter sig – og netop nu ligger der et par spændende projekter og venter – de skal faktisk laves i næste måned. Det er rart,  men tilværelsen som solo og selvstændig kan fint være opslidende. Har jeg nogensinde haft lyst til at ringe af på My-Pleasure.dk? Niksen. Det er muligt, jeg fra tid til anden skruer lidt ned for udgivelserne, men målet har i de sidste mange år været, at udgive noget nyt på daglig basis, og det så godt som overholdt.

My-Pleasure.dk har banet vejen for eksterne kunder, som jeg har elsket at arbejde for – og med. Nogle samarbejder skulle have varet tre måneder, som så blev til halvandet år, og en TV-optræden ledte til en samtale, som blev til en otte år lang kunderelation.

At drive en platform gennem ti år har for mit vedkommende afledt en voksende passion for “værket”. Måtte jeg blive aldeles økonomisk uafhængig en dag, så ville jeg stadig fortsætte med at skrive og kommunikere på My-Pleasure.dk. Det faktum vidner for mit vedkommende om, at det er lysten (og tastaturet), der driver værket.

Men hov – jeg vil faktisk gerne høre fra dig. Er du en af dem, der har været med fra begyndelsen? Eller har du været der af og på? Har du fået nok at “privatfotos” hver søndag? Vil du have flere personlige tanker? Er der noget, du vil vide? Er der en, du gerne vil læse om? Er der plads til en ny kategori, eller har du noget andet, du har overvejet at skrive? Fortæl mig det endelig. Jeg holder hele tiden øje med min e-mail, så skriv til mig på nk@my-pleasure.dk – jeg glæder mig til at høre fra dig. Og tak igen i øvrigt.
Afslutningsvis får du ti års tilbageblik med udgivelserne på netop denne dag (stort set)

Den allerførste udgivelse på My-Pleasure.dk, så således ud:

Basel Del 1.

Den 31. marts 2009, så det således ud

24 timer med 305 hk

Den 31. marts 2010, så det således ud

Et absolut fortrinligt møde med to madammer

Den 31. marts 2011, så det således ud

Linde Werdelin SpidoSpeed – nu med videointerview og fotos

Den 31. marts 2012, så det således ud

Skal du noget i aften?

Den 31. marts 2013, så det således ud

En ny udsigt i City

Den 31. marts 2014, så det således ud

ÅRSAGSRELATERET EKVIPERING – DEL 65 – fra Axel.dk

Den 31. marts 2015, så det således ud

Sixty sexede wristshots – plus de løse

Den 31. marts 2016, så det således ud

Fine fund til din bolig

Den 31. marts 2017, så det således ud

Få et flotte stykke sommertøj fra Et al Design med 35 % rabat

Den 29. marts 2018, så det således ud

Copenhagen Bike Company i kollaboration med Glenfiddich

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk