Home PodcastMænd med Slips Nyt afsnit af “Mænd med Slips” venter lige her (som podcast)

Nyt afsnit af “Mænd med Slips” venter lige her (som podcast)

by Nicolai Klingenberg

“Mænd med Slips” – nyt fra Danmark (og mere til)

Er det ikke en stund siden, der har været en offentliggørelse af en frisk omgang “Mænd med Slips”? Jo. En uge og en dag faktisk. Derfor skal dette indlæg omhandle en helt ny episode af mit og Rolf Rasmussens muntre program.

mænd med slips

Jeg lover, at vi begge fik slips på. Og bandt dem. Slipsene altså.

I denne episode bliver det dansk med dansk på, for vi skal se på tre danske “livsstilssager” – det danske slipse-eventyr An Ivy, videre til About Vintage det danske urmærke med schweiziske værker samt bukse-biksen Shaping New Tormorrow.

an ivy mænd med slips

Slipsene

"Mænd med Slips" About Vintage

About Vintage – et dansk ur med schweizisk værk

Er der mere at lytte efter? Ork ja! Etikette-tip fra Emma Gad, et par streaming anbefalinger, rundt om kasketten, livrem og seler samt løbske løbehjul i hovedstaden og provinsen. Jeg får også nævnt Ken Tellefsen, som spiser ude for en kvart million kroner om året (og han er slet ikke tyk).

Tryk på play, så taler mændene

Der er mange flere podcasts på My-Pleasure.dk her

"Mænd med Slips"

Studie-foto

Abonner på My-Pleasure.dk’s podcast i iTunes her

 

“Mænd med Slips” i iTunes her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk