Home PodcastMænd med Slips Mænd med Slips – ny podcast ude nu (og den ligger lige her)

Mænd med Slips – ny podcast ude nu (og den ligger lige her)

by Nicolai Klingenberg

Er du parat til en omgang “Mænd med Slips”? Det håber jeg – og det er jeg i så fald glad for. Denne gang skal vi omkring endnu flere ure (et af dem igen med en gris), tanker om et fælles hjem for flere generationer eller blot en masse gode venner. Og hvordan er det med krænkelser og lyskryds? Det er ikke så lige til, men heldigvis er der også håndgribelige etikette tips, hverdags-skønhed og andet godt.

I radiostudiet – med slips endda…

Tryk på play, så taler vi

 

Der er mange flere podcasts på My-Pleasure.dk her

Rolf og jeg

Abonner på My-Pleasure.dk’s podcast i iTunes her

 

“Mænd med Slips” i iTunes her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk