Home Pindemadder Skulle vi ikke spise verdens bedste pizza sammen nu på onsdag?

Skulle vi ikke spise verdens bedste pizza sammen nu på onsdag?

by Nicolai Klingenberg

Ved du hvad? Det er længe siden, jeg har afholdt et event, og selvom jeg ikke kan tage æren for onsdagens kom-sammen hos Frankie’s Pizza på Østerbro (mere info følger lige herunder), så har jeg fået lov til at invitere nogle rare læsere med. Det er gratis – og der er også lidt til de tørstige.

Frankies Pizza

Fra åbningen – men det handler stadig om pizza…

Historien kort? Verdensmesteren i pizza hedder Gianni Di Lella, han er italiener og kommer fra Modena. Gianni kan altså sin bund og sit tilbehør i en sådan grad, at han har vundet VM i den ædle pizzakunst. Så langt, så godt.

Frankies Pizza

Husk, at sende en e-post, hvis du skal med – og afvent dernæst et venligt ok fra Petter

Frankie’s Pizza på Østerbro får ham på besøg, og da jeg har lidt med den beværtning at gøre, foreslog jeg, at jeg ville invitere dig (og dig) til et par hyggelige timer nu på onsdag den 20. marts fra klokken 18 til 20.

Frankies Pizza østerbro

Det er her, det sker…

Det er såre simpelt – vil du med (sammen med en ven eller veninde), sender du blot en e-mail til petter@madklubben.dk med jeres navne. Skriv “VM på Frankie’s Pizza” i emnefeltet, og så er du på, når Petter har svaret (det går nok stærkt med pladserne, så rub neglene). Jeg satser selv på at møde op og smage lidt på løjerne.

Her er det Lars, der forbereder sig til Tappernøje mesterskaber i pizza. Det er en anden, som vi snupper en anden dag

Jeg håber, vi ses!

Du kan i øvrigt genopleve mine noter fra åbningsaftenen hos Frankie’s Pizza her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk