Home Kort - men godt En dags pause

En dags pause

by Nicolai Klingenberg

Jeg havde planlagt en skrivelse i dag, som skulle omhandle noget helt andet end de her ord. Jeg vil gøre det kort, men blot trække stikket i anledning hændelserne på Sri Lanka. Det berørte mig på en en vis, som jeg ikke havde regnet med.

Jeg kom i tanke om dette foto, jeg tog for snart to år siden.

 

Jeg spillede et nummer musik for mig selv. Det kan du også høre, hvis du har lyst. Det er herunder. 

 

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk