Home Podcast En podcast med Kristian Brask Thomsen – Mors-manden bag Dining Impossible

En podcast med Kristian Brask Thomsen – Mors-manden bag Dining Impossible

by Nicolai Klingenberg

Til bords med Kristian Brask Thomsen

Han er alt andet end bleg for one-liners. Han mestrer morsomme imitationer (“Sexy-chocolate!”), og så er hans virke vel noget nær dekadent. Manden hedder Kristian Brask Thomsen, og ham traf jeg første gang for omtrent ti år siden. Siden da har jeg fulgt ham på sidelinjen, når han har turneret kloden rundt med folk, som værdsætter god spise og ditto restauranter.

kristian brask thomsen

Samtalen er i gang…

Men hvordan har rejsen været? Og hvad med hjemve, kærlighed og nedture? Det – og meget andet – taler jeg med Kristian om i denne podcast, som er optaget på Restaurant Llama, hvor Kristian Brask Thomsen havde orkestreret en maracasfri Mexico middag af høj standard, eftersom kokken Jorge Vallejo fra Mexicos bedste restaurant Quintonill (den 11. bedste i verden i øvrigt) var fløjet ind for at kokkerere. Stoppet var et blandt flere.

Kristian Brask Thomsen

Aftenens menu

Tryk på afspillertrekanten, så klirrer vi med glassene og samtaler om mangt og meget…

Det var ordene. Jeg håber, du blev underholdt. Du kan se mere til Kristian på Instagram her
Kristian Brask Thomsen dining impossible

It’s a wrap, som man siger i Mexico

MY-PLEASURE.DK HOS SPOTIFY HER
Kristian Brask Thomsen

Tak for i aften

Abonner på My-Pleasure.dk’s podcast i iTunes her

Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk