Home Podcast Pangea CPH – en podcast om Skovriderkroens mulige redning

Pangea CPH – en podcast om Skovriderkroens mulige redning

by Nicolai Klingenberg

Pangea CPH rykker ind på Skovriderkroen

Sidst jeg skrev om Skovriderkroen, blev artiklen delt et hav af gange. 500 + som jeg husker det. Men det blev ikke dengang, at lokationen fik en lang levetid. Som du måske ved, har stedet huset et hav af restaurationer og natklubber gennem tiden, og det sidste stykke tid har de store lokaler stået tomme. Men nu er det nok. For ganske snarligt slår Pangea CPH dørene op…

Pangea Skovriderkroen

Straks før podcast optagelsen

Men hvad slår de dørene op til? Og hvem står bag? Og kan det virkelig passe, at der kun er åbent om lørdagen? Og hvem er ham Morten, der blev jagtet af en dørmand, fordi han havde kasket på? For slet ikke at tale om dengang Tue og jeg sprang på en bus, som slet ikke var i rute, men alligevel fik lov til at køre med for at ende på Skovriderkroen. Alt det – og en del mere – omhandler denne podcast med Kim Thurmann. God fornøjelse!

Du kan blive lidt klogere på Pangea CPH her

Det var alt for denne gang – jeg håber, du fik lyttet dig varm og ikke mindst nysgerrig. Måske vi ses på “kroen”.

pangea skovriderkroen

Den ansvarlige for blandt andet omrokering af barstole: Peter P.

Abonner på My-Pleasure.dk’s podcast i iTunes her
MY-PLEASURE.DK HOS SPOTIFY HER

Facebook er her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk