Home Rekommanderet Sådan bruger du dine smykker til at skabe et unikt outfit 

Sådan bruger du dine smykker til at skabe et unikt outfit 

by Nicolai Klingenberg

Sponseret indhold / affiliate link. De fleste har nok prøvet, at de som barn samlede på noget. Det kan være brevpapir, glansbilleder, Pokemon-kort eller kuglepenne. Men ved du, hvad du som voksen kan vælge at samle på?

Du kan vælge at samle på Troldekugler, som er nogle helt særlige smykker. Hvor du som barn byttede med de ting, du samlede på, er det i stedet meningen, at du kan samle på unikke Troldekugler og bruge dem til at pifte dit outfit op hver dag. På den måde kan du skabe din helt egen stil.

Troldekugler eller Trollbeads, som de kaldes på engelsk, er en smykkekollektion, der i dag er blevet et helt særligt samlerobjekt for rigtig mange mennesker over hele verden. Det skyldes, at smykkerne findes i mange forskellige former, farver og udtryk. På den måde er det muligt at lave din helt egen smykkesamling, hvor du hver dag kan udvælge lige netop de Troldekugler, du har lyst til at have på.

Hvad er Troldekugler?

Mange smykkelskere har i dag Troldekugler liggende i deres smykkeskrin. I begyndelsen var Troldekugler nogle små, fine sølvperler, som du kunne hægte på en lænke eller en læderrem. I takt med Troldekuglernes popularitet er de nu at finde i en masse forskellige udgaver, former, farver og størrelser. Mange forskellige designere har med tiden valgt at kaste sig ud i deres helt egen fortolkning af Troldekugler.

Rent faktisk er Troldekugler ikke et nyt begreb inden for smykkeverdenen. Allerede tilbage i 1976 var de første sølvperler at finde i montrerne rundt omkring i smykkeforretningerne.

Lav din egen smykkestil

Afhængig af din smykkestil er der helt sikkert også nogle Troldekugler, som passer nøjagtigt til dig. Særligt er Troldekuglerne i glas populære, men hvert design til de enkelte kugler er helt unikke.

Troldekuglerne findes i mange forskellige materialer og former. Nogle design er inspireret af blomster, de fire elementer eller noget helt tredje.

Du kan nøje udvælge, hvilken Troldekugle du mener passer til dig. Måske vil du gerne have nogle dråbeformede vedhæng i forskellige farver? Eller også vil du gerne have hjerter eller blomsterformede vedhæng? Det kan også være, du hører til dem, som synes, at et dyremotiv eller et kors er pænest at bære? Der er masser af muligheder.

Troldekugler er den oplagte gave

Hvis du gerne vil forkæle dig selv, er det en god ide at gøre det med et smykke. Du kan have det med dig altid, og med Troldekugler kan du blive ved med med at udvide din samling.

Hvis du i stedet sidder og skal finde på den helt oplagte gave til en, du har kær, så vil Troldekugler helt sikkert falde i god jord hos modtageren. Der findes nemlig et design til enhver smag. Men hvad nu hvis vedkommende, der skal forkæles, ikke kan lide at gå med armbånd, tænker du måske? Bare rolig, det er så heldigt, at troldeuniverset nu også er udvidet til smykker som halskæder, øreringe og mere endnu.

Troldekugler er den ideelle gave at give til en, du holder af. Smykkerne skiller sig ud, og modtageren af smykket vil kunne bære smykket som et helt særligt minde.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.