Home Automobiler 50-års 007 hurra: En olivengrøn Aston Martin DBS Superleggera

50-års 007 hurra: En olivengrøn Aston Martin DBS Superleggera

by Nicolai Klingenberg

Navnet er Aston – Aston Martin DBS Superleggera

I år er det fem årtier siden, at James Bond strimlen “On Her Majesty’s Secret Service” – eller på dansk “Agent 007 i Hendes Majestæts hemmelige tjeneste” – fik premiere. I den film optrådte George Lazenby som James Bond, og i filmen optrådte der også en Aston Martin DBS.

Aston Martin DBS Superleggera

Nyeste til venstre – inspiration til højre. Det handler om Aston Martin DBS Superleggera

Så langt, så godt. Men skal de 50 år ikke fejres? Det kan du tro. Aston Martin har således strikket en særlig Aston Martin DBS Superleggera sammen, som en art hyldest.

Aston Martin DBS Superleggera

Det fungerer. Eller det meste gør.

Farven er ikke noget tilfælde – den er en hyldest til den olivengrønne Aston Martin DBS, der var med i den førnævnte film. Men festlighederne stopper ikke her, for den særlige udgave har ydermere fået en særlig metalgrill, som netop hylder 1969-vognen.

Aston Martin DBS Superleggera

Jeg er ganske sikker på, at ud også kan få den nye Aston Martin DBS Superleggera med rattet i modsatte side

Heftige fælge og en gavmild brug af carbon er også at finde på special-edition listen over tilbehør, mens chaufføren og øvrige passagerer vil sidde i sorte lædersæder med Alcantara deltaljer, røde syninger og jeg-skal-give-dig.

Aston Martin DBS Superleggera

Lige lovlig voldsomt, hvis du spørger mig

Farven? Den er sublim, hvis du spørger mig. Modellen ligeså. Men du bliver ikke James Bond af at køre bilen – og den eneste anke, jeg har mod nyheden, er det røde 007 logo inde i bilen. Jeg kan dog godt acceptere det udvendige OHMSS-logo, som er noget mere nedtonet end det indvendige.

No-go

Aston Martin DBS Superleggera

Okey-dokey

Jeg medgiver også, at jeg finder fælgene for store og tæt på uklædelige. Til gengæld kan de kommende ejere glæde sig over, at de vil have mulighed for at erhverve sig en specialdesignet kasse, som passer perfekt i bagagerummet. Denne kasse kan rumme to flasker champagne og fire glas.

Aston Martin DBS Superleggera

Et sideskud af den olivengrønne laban

Prisen var ikke at finde i nyhedsskrivelsen, men jeg er overbevist om, at de lokale Aston Martin dealer fint vil byde på en Martin-drink af en art, hvis du handler en vogn. Shaken – not stirred.

Aston Martin har været involveret i flere James Bond film – se nu bare her

Aston Martin DB5 ‘Goldfinger’ genopstår – og den bliver dyr

 

Der er mange flere biler på My-Pleasure.dk her

OVER PÅ FACEBOOK HER

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk