Home Kort - men godt FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 418

FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 418

by Nicolai Klingenberg

Det var så det forår. Om eksakt en uge, er det sommer, og om syv måneder er det 2. juledag. Men hør hov – nu er jo søndag, og det betyder, at det socialrealistiske tiltag, som går under navnet “Ugen, der gik”, er en realitet. Vi skal omkring dyr, et handyman-projekt, plettede bukser, dyr, en burgers, en fødselar og meget mere. Føst et stormfuldt postkort fra Sverige. Velkommen til!

Postkort fra Sverige

Vi havde det morsomt.

De nye sandaler blev luftet

Hans og Ida – spottet på et offentligt WC, hvor jeg blot skulle lade vandet.

Art

En flot, flot eftermiddag med glade gensyn. Og ditto børn.

Cille blev 40 år

Det var nedstyrtningsfare fra oven, men jeg kom klatfri hjem.

Turtelduer

Trofast. Det hedder den måske også. Hunden altså. Cyklen kan vi kalde Jørgen – blomsterne koster i øvrigt 40 kroner.

Ventekasse

Vi har det aldeles glimrende, hvor vi bor.

En morsom eftermiddag

Billedet herover er taget af Christian Pilot. Og se – så kommer der lige et billede af en flyvemaskine. Det var da morsomt.

God tur

Nå. Nogle ville side i solen – andre i skyggen. Der var plads til begge.

Der blev sparket gang i grillen

Jeg skal i øvrigt informere om, at det var et regnskyld, der gjorde mine benklæder aldeles fugtige.

Jeg nåede næsten op

All right. Er der noget som en flot burger? Det skulle da være en yndig hustru.

På plads i båsen

Vi sad i ovenstående bås for at spise en burgers med pommes frites. Det bedste sæt i hele kommunen fås mig bekendt hos Holy Cow, så der tog vi hen.

Holy Cow har til huse på Ordrupvej

Forum hedder denne ejendom. Pointen var nu mere at minde dig om at kigge op. Du ser noget helt andet.

Voluminøst

“Var du i radioen igen?”
“Ja, jeg var.”

Pause

Nanna er chef. Og kastede en gulerod efter mig med en sådan kraft, at jeg fik høje tindinger. Og rynker omkring øjnene.

Nanna altså…

En af barndommens gader. Eller alléer faktisk.

Grønt valg

Puddelhunden pruttede en lille kage på græsset, som ejeren fint samlede op. Dernæst blev plastpose og indhold bortskaffet.

Og så gik der tid med det

Af og til tager jeg en lille smutvej. Jeg har aldrig tænkt på, at området er privat. Jeg hilser altid på de ældre mennesker, som altid hilser pænt tilbage. Jeg sagde godmorgen til en dame, hun svarede ikke, så jeg sagde det igen. Hun sagde også godmorgen – og om jeg boede der. Til dette svarede jeg nej. Og så fik piben en anden lyd. Det var den smutvej.

Jeg blev smidt bort

Ved du, hvad noget af det bedste er? Det er at hente tidligt og hitte på noget hyggeligt. Så det gjorde jeg.

Et parisisk hjul

Det her er nu heller ikke helt skidt.

Impulsiv herre-komsammen

Det var blanc de blancs.

“Du mener 100 % Chardonnay?”

Jeg spændt noget fast. Det var relateret til en ny carport-låge. Maud blev glad.

“Just smile and wave…”

Klokken kvart i 13. Næsten.

Palmeskud

Så du gamle. Her stopper foto-festen for denne gang. Men sådan er det jo hver søndag – og næste søndag er der helt nye fotos igen. Det er da bare alle tiders. Husk i øvrigt, at krebinetter godt kan paneres uden brug af æg, hvis du er løbet tør for disse.

“Åh, jeg var ikke onlines for en uge siden – kan du hjælpe med den sidste udgave?”
“Det kan du tro – tryk her

FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 417

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk