Home PodcastMænd med Slips Mænd med Slips – Marlon Brandons Rolex, gamle biler og gåsehud

Mænd med Slips – Marlon Brandons Rolex, gamle biler og gåsehud

by Nicolai Klingenberg

Så skal vi til at binde slipseknuden (op og tage slipset af). Denne gang handler det om en helikopterpilots Rolex, der kan blive dit – og Marlon Brandons Rolex, der blev en andens. Rolfs nye ur skal til service, mens jeg havde gæster til årets første jomfruhummerhaler.

mænd med slips

Rolf i et ømt øjeblik – jeg mener, han var i færd med noget, der hedder Candy Crush…

Nostalgien fylder også en del – der tales om musik, der giver gåsehud, og vi nynner igen grundet en lytteropfordring. Men hov – hvornår må man praktisere musikalske øvelser, når der er en død på overetagen? Emma Gad har svaret. Der bliver også talt om streaming og to ultrafine ældre biler, som ikke koster en bondegård (hvad koster en sådan i bund og grund?).

Nok skrevne ord for nu – tryk på trekanten, så taler vi!

 

Nummeret der gjorde os nostalgiske, kan du i øvrigt høre lige herunder.

 

Det var de talte – og skrevne – ord for denne gang. Missede du sidste episode af “Mænd med Slips”, kan du finde den her

Mænd med Slips – ure, metervarer, etikette, pindemadder og en Porsche

 

FIND FACEBOOK OG MY-PLEASURE.DK LIGE HER

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk