Home PodcastMænd med Slips Mænd med Slips – ure, metervarer, etikette, pindemadder og en Porsche

Mænd med Slips – ure, metervarer, etikette, pindemadder og en Porsche

by Nicolai Klingenberg

Det er mig endnu engang en glæde at invitere dig til en hyggelig radiostund, som er blevet til en podcast. Rolf og jeg er gutterne bag programmet “Mænd med Slips”, og denne gang skal vi tale om ubehagelige spiselyde, et ur, der blev vurderet til 500.000 kroner – men som blev solgt for over 2,5 millioner. Må man i øvrigt sige hottentot? Og hvad siger Emma Gad om smasken og praslen med poser og konfekt, når man er til en forestilling?

radio 100 mænd med slips

Klar-parat-mixerpult

Vi ser også på en ny metervare i departementet for herrekonfektion, og den sag stammer fra en soldatertid, hvor stoffet var en ren skandale. Verdens ældste Porsche er i øvrigt også på vej på auktion, og så skal vi tale om ur-registrering hos Watchscope, streaming og en torsdagsmiddag, der trak lidt ud – men kun til klokken 3.30….

Vi blev sluppet ud igen.

Nok tekst – vi taler, når du trykker på afspillerknappen lige herunder

Nåede du ikke sidste episode, kan du høre den her

Mænd med Slips – nu med pick up, husbåd, ure og champagne

 

 

 

De andre My-Pleasure.dk podcasts findes hos Spotify HER
Abonner på My-Pleasure.dk’s podcast i iTunes her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk