Home Living Skitse.nu – nu koster al kunst under 3.000 kroner

Skitse.nu – nu koster al kunst under 3.000 kroner

by Nicolai Klingenberg

Skitse.nu – godt nyt til væggen i glas og ramme

Kunsten har det med at dukke op fra tid til anden her på siden – og pudsigt nok er det også tilfældet i denne artikel. Det skal dog handle om et art forstadier til de endelig værker, da hjemmesiden Skitse.nu sælger… skitser.

Historien kort? Den får du sakset direkte fra hjemmesiden her:

I SKITSE kan du købe de skitser, som aktuelle billedkunstnere har arbejdet med i deres kunstneriske udviklingsproces forud for et værk, og hver uge modtager butikken nyt materiale. Ud over at fungere som butik formidler SKITSE også kontakt og sparring mellem billedkunstnere og kunstinteresserede gennem foredrag.

skitse

Andreas Rasmussen SKITSE 95

Det gode? Der er nyt varer – undskyld skitseværker – i spil hver uge. Og handler du en skitse, så kan du enten hente den i butikken eller telefonere en fragtforespørgsel ind.

skitse

Jens Hüls Funder SKITSE 281

 

Men er det en succes? Stedet er åbnet for blot et par uger siden, men jeg har erfaret, at nogle af skitserne allerede er udsolgt. Det gælder blandt andet sagen herunder, som er skabt til Ørestad Gymnasium.

Skitse ryesgade

Amalie Smith SKITSE 141

Du har måske noteret dig, at jeg personligt er ganske begejstret for fotokunst, og derfor var glæden stor, da jeg så, at hjemmesiden har flere fotorelatererede sager til salg. Blandt andet værket/skitsen herunder, som er skabt af Fryd Frydendahl.

skitse

Fryd Frydendahl

Hvis du i øvrigt vil se mere til – og blive klogere på – Fryd Frydendahl, kan du læse interviewet med hende her

Fryd Frydendal – om arme, ben, Texas og grøn karry

Du finder Skitse som fysisk butik i Ryesgade 5 på Nørrebro. Webshop, åbningstider og endnu flere værker findes på hjemmesiden her

Der er mere kunst og boligrelateret indhold her

Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk