Home Kort - men godt Lyn-nyt: Stort hurra og tillykke til årets stundenter

Lyn-nyt: Stort hurra og tillykke til årets stundenter

by Nicolai Klingenberg

Er der noget, der kan gøre mig glad, så er det at se en flok glade stundenter. Huerne er stadig vide, hakkerne venter, solopgange står i kø og langvarige minder skabes. Det skal fejres. Og det bliver det.

student

Tidligere på dagen i dag – og de er endda fra det samme gymnasium, som jeg blev student fra. For 22 år siden…

Derfor: Dyt, vink, smil og sig tillykke, når du render på årets studenter. Det fortjener de. Verden venter – både med og uden hilsner i e-Boks, lette overtræk, store succeser, overraskelser og voksenliv.

student 1997

Anno 1997

Enormt stort tillykke, hurra og kærlige hilsener herfra!

 

Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk