Home Ekvipering Skomoden anno 2019 – dem må du bare eje

Skomoden anno 2019 – dem må du bare eje

by Nicolai Klingenberg

Artiklen er udarbejdet i samarbejde med Skobox.dk og kan indeholde betalte links.

Var det ikke for kvinder, blev der nok ikke produceret så mange forskellige sko, som der gør. Og gudskelov for det. Der er masser af virksomheder, der spinder guld på det, og som holder hjulene i gang og folk i arbejde – der er derfor mange positive ting ved det. Men hvordan ser skomoden anno 2019 ud, og hvilke sko skal du bare eje?

Alt godt til fødderne…

For det første findes der et hav af butikker og webshops, der tilbyder et bredt udvalg. Men særligt Skobox.dk har et mangfoldigt univers af skønne sko til kvinder, mænd og børn i alle aldre. Lad os dykke lidt ned i moden for henholdsvis mænd og kvinder.

Stor bund og masser af fylde

I dag er vi tilbage til moden, som den var i begyndelsen af 90’erne. Skoene skulle være store med masser af fylde, og de måtte gerne have noget unikt over sig. Samtidig er de ganske simple, når vi taler om kvindesko, fordi de forekommer mere elegante, når der ikke er for mange detaljer.

De gode klassikere er pumps og andre, der har godt med hæl, så man som kvinde får lidt ekstra højde. Det var nok en af årsagerne til, at Buffalostøvlerne opnåede så stor popularitet. De gav lave kvinder de centimeter, de havde manglet gennem mange år. Og de er faktisk også tilbage igen.

Men når vi nu er i sommertiden, må vi ikke glemme Rieker sko. De flotte sandaler i mange farver og afskygninger. Både til hverdag og fest. Du kan altid finde et par fra Rieker, der tager sig godt ud til dit yndlings-outfit eller bare til en ganske almindelig dag på kontoret.

Fila-sko, Adidas trainers og mange flere

Er det ved at være på høje tid, du får tilføjet lidt sko til garderoben, er disse også musthaves. De store Fila-sko, der fås til både mænd og kvinder. Det er primært til den yngre generation fra de 13-25 år, men er du ung af sind, skal man ikke rynke på næsen af det.

Ud over Fila, som er kommet tilbage i stor stil, finder du også de klassiske Adidas trainers, som er en sand evergreen, der bare bliver ved med at sælge. Nike er måske faldet lidt af på den, hvorimod Reebok og Fila særligt har taget markedsandele og er blevet to stærke brands på ny.

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk