Home Podcast Podcast: Historien bag Irish Coffee, Roe & Co whiskey fra Irland og vækst

Podcast: Historien bag Irish Coffee, Roe & Co whiskey fra Irland og vækst

by Nicolai Klingenberg

Rundt om Roe & Co whiskey, Irish Coffee og andet fint

Reklame. Hvordan er det nu med whiskey fra Irland? For bare ti år siden så det trist ud, men her i 2019 er en mangedobling af irske whiskey destillerier en realitet. Blandt disse finder vi Roe & Co, som kun har to år på bagen. Destilleriet ligger midt i Dublin og har også et oplevelsescenter tilknyttet, hvor du kan blive klogere på dråber, tilblivelse og historie. Og smage på ting og sager.

Roe & Co irish coffee

Christian Laustrup Møller, Roe & Co, mig og en dåse flødeskum…

Men hvordan er det egentlig med drinken Irish Coffee? Hvornår og hvordan opstod den? Og hvad er det, der sker i Irland med whiskey for tiden? Om dette og meget andet handler nedenstående samtale om. Jeg inviterede Christian Laustrup Møller i hjemmestudiet til en samtale og en Irish Coffee (baseret på dåseflødeskum!), for at blive klogere. Lyt med – det er alle tiders viden..

roe & co

Hos Roe & Co

Tryk på play, så trykker jeg på flødeskumsdåsen, og samtalen ruller…

Således lød det. Jeg håber, du blev klogere – og nu har du en god historie og forklaring at tage med til bords, hvis snakken skulle falde på Irish Coffee…

Roe & Co irish coffee

Fra destilleriet i Dublin…

Du kan læse mere om Roe & Co lige her

 

De andre My-Pleasure.dk podcasts findes hos Spotify HER
Abonner på My-Pleasure.dk’s podcast i iTunes her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk