Home PodcastMænd med Slips Mænd med Slips – opringning, oplevelser, bagværk og no-go’s

Mænd med Slips – opringning, oplevelser, bagværk og no-go’s

by Nicolai Klingenberg

Det er blevet tid til en helt frisk episode af “Mænd med Slips”, hvor Rolf og jeg kommer omkring alt fra at udstille pap og poser i hjemme, fordi disse har dyre logoer påtrykt. Vi skal også se på en ældre bil uden vinduer, vi taler om danskernes spisevaner og herunder Kanelgifflar (de er svenske, så sådan hedder de). Mere? Okey-dokey.

mænd med slips

Studietid uden SU…

Det grå marked for ure har været i vildt vækst, men noget tyder på, at toppen er nået. Hvad betyder det? Og hvad er nu det for et kamera, der bliver talt om? Er du til en festlig dag eller aften, så er der to bud på happenings i henholdsvis Tisvilde og Charlottenlund. Der bliver læst endnu et vers op, vi tipper til streaming, og så ringer vi til Dan Rachlin for at spørge hudløst ærligt: Hvad har du på. Men tager han røret?

Tryk på play, lyt med, og få svar på det hele her

Vil du se mere til militærkøretøjet, vi talte om, så er det her

En mand og hans Mercedes GD240 – et levn fra forsvaret

Er du til rosé i Tisvilde på årets sidste sommerdag, så sker det her

Vil du se dokumentarserien “Barndom på Bistand”, så foregår det her

 

Er du til flere afsnit af Mænd med Slips, så klik her

mænd med slips

Rolf trykker på nogle knapper.

De andre My-Pleasure.dk podcasts findes hos Spotify HER
Abonner på My-Pleasure.dk’s podcast i iTunes her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk