Home Podcast Podcast: Nicolai & Nikolaj – episoden om et par Rolex ure

Podcast: Nicolai & Nikolaj – episoden om et par Rolex ure

by Nicolai Klingenberg

Et kig på to Rolex ure

Så er ”Nicolai & Nikolaj” retur. Som du måske erindrer fra de første episoder, så taler vi om ting, vi er faldet over på Internettet. Disse ting kan for eksempel være til salg – eller blot fascinere os. Denne gang skal det handle om to Rolex ure…

Nicolai og Nikolaj – fluks før optagelse

Uret vi taler om – og kigger på –  i denne podcast er et Rolex Day-Date, og spørger du Nikolaj Karlshøj, så ville sådan et ur meget nemt kunne tilhøre en mand, der hedder Heinz (von) Harald, som kører en stor Mercedes coupé (med biltelefon). Men det er blot gisninger – og selvom jeg ikke hedder Heinz, så kunne jeg meget vel se uret på mit eget håndled – og på Julio Iglesias håndled for den sags skyld.

Men hov – det handler også om Nikolaj Karlshøjs ur (som måler 41 millimeter i diameter og dermed er det største af de to Rolex ure), styrtebade og alt derimellem.

rolex

Rolex Day-Date på en mand, der ikke hedder Heinz

Nok skrift – tryk på trekanten, så taler vi

 

Du kan se de aktuelle (brugte) Rolex Day-Date modeller, vi fandt lige herog den Mercedes 560 SEC, som Nikolaj nævner, kan faktisk også købes netop nu. Dermed kan du få et komplet Heinz Harald starter-kit – konen må du selv skaffe. Bilen er her her

Missede du den sidste episode af Nicolai & Nikolaj? Skidt pyt – den venter nemlig her

PODCAST: NICOLAI & NIKOLAJ – EPISODEN OM DANMARKS BILLIGSTE FERRARI

 

Hold dig ajour på Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk