Home Living Fede billeder til væggen

Fede billeder til væggen

by Nicolai Klingenberg

Sponseret indhold. Er du også en af dem, der bare ikke kan finde de rigtige billeder til boligindretningen? Har du været igennem den ene side efter den anden, og står du stadig med tomme vægge? Her har vi to bud på to forskellige sider, der tilbyder plakater og malerier.

Minida.dk

Hos Minida.dk finder du et stort udvalg af plakater. Plakaterne spænder over de mere traditionelle fotokunst-plakater til grafiske fortolkninger af diverse dyr, planeter og madopskrifter. Du kender sikkert allerede nogle af plakater fra eksempelvis Facebook og Instagram. Plakatserien “No See, No Hear, No Speak” er flere gange gået viralt på nettet. Det samme gør sig gældende for de flotte grafiske fortolkninger af planaterne i vores solystem. Alle plakaterne hos Minida.dk er i høj kvaltiet som følge af et samarbejde med et stort og anerkendt trykkeri. Du sikrer dig dermed et produkt i højeste klasse, hvis du bestiller en plakat fra Minida.dk. Minida er danskejet og startede i 2018 af et hold af kreative grafikere, der ønskede at tilbyde noget udover det sædvanlige. De kreerer kontinuerligt nye designs, og udvalget dækker alt fra plakater til stuen til plakater til børneværelset. Du behøver derfor ikke shoppe rundt på flere forskellige sider for at finde dine plakater til hjemmet. Du finder det store udvalg af plakater på Minida.dk.

Mynewart.dk

Hvor du hos Minida.dk kan finde plakater, kan du på Mynewart.dk finde malerier. Forskellen på disse to er, at plakater et grafisk digitalt produkt, der bliver printet ud på papir, hvorimod malerier er et fysisk håndværk. Du får dermed noget mere unikt ved at købe et maleri, også selvom maleriet er malet mere end én gang, for der vil altid være en forskel. Det syner også vidt forskelligt – et maleri og en plakat. Mynewart.dk er Danmarks største galleri på nettet og tæller et imponerende udvalg af oliemalerier – alt fra farverige abstrakte malerier til store malerier, der kan fylde selv den største væg i stuen op. Alle malerierne sælges samtidig til rigtig lukrative priser, hvor de fleste kan være med. Du behøver derfor ikke spendere en formue på et galleri, for at få lidt kunst ind i hjemmet. Mynewart.dk har eksisteret siden 2016 og er efterhånden blevet et af danskerne foretrukne steder at købe billeder til væggen. Du finder alle malerierne på Mynewart.dk.

Om du skal vælge plakater eller malerier beror egentlig blot på din egen mavefornemmelse. Ovenstående to bud er et godt sted at starte. Og så ser det bare flottere ud, når væggene også er dekoreret. Tomme hvide vægge duer bare ikke.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk