Home Kort - men godt Feel-good stafetten med Joachim Kay Stender

Feel-good stafetten med Joachim Kay Stender

by Nicolai Klingenberg

Alt godt med Joachim Kay Stender fra GranTurismo Cars

Kender du Joachim Kay Stender? Måske ikke ved navn, men har du haft din gang på Facebook, har du angiveligt set ham. Og med garanti hvis du kan lige sportslige og lynhurtige biler eller GranTurismo Cars. Så langt, så godt. I dette interview kommer vi dog omkring andet end (kun) biler – og jeg kan garantere dig, at der er stof til eftertanke. Læs med – det er drøn godt!

GranTurismo Cars Joachim Kay Stender

Dagens mand Joachim Kay Stender – med søn og en Porsche

Joachim – hvad er det bedste, der foregår i din tilværelse for tiden?
– Det er min ansættelse i firmaet Granturismo Cars. Det kan der slet ikke herske nogen tvivl om. Selvfølgelig spiller mit barn, min kone og resten af min families helbred også en central rolle, men at være kommet ind i dette firma, det har altså har givet mig livsmodet tilbage. Før jeg kom til GranTurismo Cars, var jeg hos Selandia Automobiler A/S, Danmarks største Single Brand Ford forhandler, som marketingansvarlig. Det var sjovt, men det sted, jeg er havnet nu, er som at tage en bid af evigheden hver eneste dag. Det er drømme-stillingen for enhver bilentusiast. Jeg har altid drømt om at være motorjournalist, og det føler jeg, at jeg er blevet nu. Men i modsætningen til at være ansat på for eksempel BilMagasinet eller FDM, så skal jeg ikke teste VW UP!s eller den nye Toyota Aygo. Hos GranTurismo tester jeg udelukkende nogen af verdens dyreste biler. Ferrari, Lamborghini, Porsche og så videre og så videre. Det er ekstremt selvhøjtideligt skrevet, men den er god nok. Det her er ikke et arbejde, det er en drøm. Og jeg håber aldrig, den stopper.

Holdet.

Og hvad er det gode liv for dig?
– Det gode liv er at leve for at arbejde. Ikke at arbejde for at leve. Vi bruger 80 % af vores vågne timer på at arbejde. Derfor bliver vores arbejde nødt til at være en bærende del af vores eksistens. Ikke kun af vores tid, men også i vores bevidsthed. Man skal elske sit arbejde, og det man arbejder med, ellers kan man ikke holde sit liv ud i længden. Ofte glæder jeg mig faktisk fredag eftermiddag til, at det bliver mandag. Så kan jeg nemlig komme retur på kontoret. Det er seriøst sygt og mega irriterende skrevet. Men det er sådan det er. Og det er sådan det burde være….

Hvad har du sidst spenderet i omegnen af en tusindlap på?

At fylde min Porsche 911 med V-Power – Jesus Christ!

Hvilket nyligt minde af festlig karakter står særlig tydeligt?
– I midten af august måned var jeg så heldig at få nøglerne til en fabriksny 911 GT3RS fra 2017 med kun 224 kilometer på tælleren. Jeg fik nøglerne udleveret en tidlig tirsdag morgen og fik at vide, at jeg kun måtte køre 50 kilometer i den. Intet samleje, ingen havudsigt, ingen julegave kommer nogensinde i nærheden af den oplevelse. At ramme omdrejningsbegrænseren på 9.000 i en GT3RS på en lille landevej på Midtsjælland, er det bedste, der nogensinde er sket. Det er det sidste skrig, jeg ønsker at høre, inden jeg dør. Det er mit stærke minde. Ja ok, jeg fik en søn for 13 måneden siden – det var også ok….

Fire millioner……

JEG KØRER ET HAVEBORD TIL 4 MILLIONER KR.Hvis du ikke kan styre dig efter at have set videoen af vores GT3RS, så er bilen netop kommet til salg hos os. Du kan se bilen her: https://granturismo.dk/bil/911-gt3-rs-40-pdk/ eller fysisk i vores showroom. Fremvisning efter aftale. For tilbud/spørgsmål vedr. vores GT3RS kontakt venligst undertegnede:Ulrik Walter RasmussenSALGS- & LEASINGRÅDGIVER+45 4068 1555uwr@granturismo.dkJesper L. NielsenSALGS- & LEASINGRÅDGIVER+45 2815 8282jl@granturismo.dk

Slået op af GranTurismo Cars A/S i Mandag den 19. august 2019

 

Kunne du være venlig at vise os et Youtube klip, som du har moret dig kosteligt over talrige gange?
– Jeg kører selv på Nürburgring hvert år. Men jeg kan godt li’ at se folk køre dårligt. Det er lidt underligt, men det er rigtigt… 

 

Hvad vil du gerne have mere af i tilværelsen?
– Tid til min familie, tid til at tænke over min fantastiske barndom, tid til at være sammen med mine brødre og forældre. Måske ville gratis V-Power også være ret fedt. Synes virkelig det trækker i budgettet.

Og hvad skal vi have mindre af i tilværelsen for at få det endnu bedre?
– Vi skal have mindre fokus på os selv. Mindre fokus på vores fede egoer. Jeg har verdens bedste kollegaer, men de er alle besat at fitness. De træner konstant, spiser rigtigt og ser skide sunde og flotte ud. Men jeg vil gi’ dem et råd. Prøv at droppe træning i måned, og brug al jeres tid på jeres gamle forældre, jeres børn, jeres kones krop og på at spise usund mad. Gi’ alt jeres energi til jeres nærmeste fremfor jer selv.

Vi skal ikke dyrke det perfekte, vi skal dyrke vores næste og det ukorrekte. Et sundt og langt liv er ikke nødvendigvis et godt liv. Hvem har sagt det?

Hvordan står det i øvrigt til med kærligheden?
– Jeg blev gift 11. maj 2019, så det er slut nu.

Kunne du diske op med et herligt tip, der med lethed kan gøre hverdagen endnu mere flot?
– Lad vær med at spare op. Lad vær med at være nærig. Lad vær med at tro, at du om 5-10 år kan købe din drømmebil, dit drømmehus eller din drømmeferie. Gør det nu. Du har så få år jorden, og du ved ikke, hvornår det slutter. Min far er præst, og møder hver uge folk der har mistet en ægtefælle pludseligt. Et ægtepar der hele livet har glædet sig til deres drømmeferie eller deres drømmehus. Men få uger inden pensionen lander, dør en af dem. Og alt det, de kunne ha’ gjort, er slut. Lev livet mens livet er der. Skid hul i fornuften.

Lad os se et foto fra din telefon, som hørmer af feel good, og fortæl os lidt om det.

– De to vigtigste ting i mit liv. Mit barn og min 911.

Hvad bør enhver person huske på, hvis tilværelsen måtte vise sig fra en grå side?
– At tilværelsen er hård og brutal. Der er kun få elementer at lykke. Livet er skide hårdt, også selvom du kører superbiler hver dag. Vi har over 800.000 danskere på lykkepiller i 2019. Hvorfor? Fordi folk tror, det er en menneske-ret at være lykkelig. Sådan er det ikke. Vi skal lære at se det smukke i gentagelsen, det smukke i at vågne til en grå vejrudsigt, det smukke i at have en sur chef, eller et realkreditlån. Fordi alt det, det viser os, at vi er live. Og det er det vigtigste.

Slutteligt – hvor kan man få jævnlige doser af dig?
– På YouTube her på Instagram her og på min private Instragam her 

Hvem er Joachim Kay Stender?

Joachim Kay Stender er præstesøn fra Midtsjælland. Han er Klassisksproglig student fra Roskilde Katedralskole i 2004, cand.ling.merc. fra CBS i 2013. Han er glad for åndelighed, men mangler selv store mængder af den. Han forguder fortiden og er ikke så vild med nutiden. Hvis han kunne vælge selv, så var han godsejer i 1890’rne på Lolland. Han er et stort familiemenneske, der elsker sin kone og sit barn, men hader når konen låner bilen. Er pt. Marketingansvarlig hos GranTurismo Cars

Gik du glip af den sidste Feel-good stafet, kan du den her

Feel-good stafetten med Kristoffer Dahy Ernst aka Mr. Morgenpost

 

Facebook er lige her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk