Home Living Minkøbermægler.dk – Anders sørger for en ordentlig bolighandel

Minkøbermægler.dk – Anders sørger for en ordentlig bolighandel

by Nicolai Klingenberg

Interview med Minkøbermægler.dk

Drømmen om at blive selvstændig er blevet en realitet for min gode ven, Anders Klingenberg, som ydermere er min fætter. Så langt, så godt. Sagen ganske kort? Anders kan spare dig for en hel del. Både tid, grå hår og penge. Det kræver dog, at du er i markedet for en bolighandel – også selvom det ligger lidt forude.

Men skal man ikke passe på med at blande forretning og familie? Næh – ikke i dette tilfælde. Anders hører til blandt de mest ordentlige mennesker, jeg kender, men du kan jo give ham et opkald og vurdere sagerne – og manden – selv. Nå – lad os kommer fluks videre til ham det hele handler om.

Minkøbermægler.dk

Anders Klingenberg – manden bag Minkøbermægler.dk

Anders – du har en fortid som ejendomsmægler, men hvad er du aktuel med nu?
– Jeg har etableret Minkøbermægler.dk, hvor jeg gerne vil dele ud af min mangeårige viden som ejendomsmægler og nu være købers mand. Mange har nok set programmet “Beliggenhed Beliggenhed Beliggenhed”, hvor køber bliver rådgivet om alt, hvad der er relevant i købsprocessen og af eksperterne får hjælp til at forhandle den bedste pris på drømmeboligen. Det er dén og andre ydelser, som Minkøbermægler.dk tilbyder. Det er min mission, at køber skal have markedets bedste rådgivning fra start til slut. Minkøbermægler.dk henvender sig til førstegangskøberen såvel som den erfarne boligkøber, som har brug for rådgivning eller hjælp til købsprocessen. 

All right – du skal rådgive boligkøbere. Kan du give et par eksempler på, hvad du kan hjælpe med?
– Jeg vil blandt andet kunne hjælpe køber med:

  • Gratis købsvurdering
  • Gratis gennemgang af købsaftale
  • Prisforhandling af udbudspris – 10 % af afslaget
  • Købsbesigtigelse med eller uden byggesagkyndig
  • Juridisk dokumentgennemgang ved advokat
  • Uvildig realkreditrådgivning

Hvem samarbejder du med?
– For at kunne tilgodese købers behov gennem hele købsprocessen, har jeg valgt at indgå en samarbejdsaftale med en boligadvokat, et landsdækkende byggesagkyndig-firma og en boligkreditformidler. Minkøbermægler.dk modtager ikke provision for at henvise til disse samarbejdspartnere, men til gengæld opnår køber rabat. Køber er naturligvis velkommen til at antage sin egen boligadvokat, byggesagkyndig eller boligkreditformidler, hvis køber ønsker dette. Samarbejdsaftalerne skal være med til at gøre købsprocessen smidigere og billigere for køber. Alt sammen til købers fordel.

Du bor i Hellerup – hvor langt kan du geografisk hjælpe folk?
– Jeg har tidligere siddet som ejendomsmægler i Københavnsområdet og i Nordsjælland hos førende ejendomsmæglerkæder, og dækker derfor naturligvis disse områder. Minkøbermægler.dk er imidlertid ikke begrænset til et geografisk område. Sammen med mine samarbejdspartnere dækker vi kort sagt hele Danmark og står klar til at hjælpe.

Minkøbermægler.dk

Er du på jagt efter noget flot i København? No problemo.

Kan man med rette sige, at det vil være tosset ikke at benytte dig i en bolighandel? Du kan jo spare folk for penge, og den service koster en tiendedel af, hvad folk sparer, hvis det for eksempel omhandler prisafslag?
– Det vil jeg som udgangspunkt lade køber bedømme, men jeg vil selvfølgelig sige ja. Minkøbermægler.dk yder en masse gratis rådgivning og bliver ved prisforhandlingen kun aflønnet, hvis der opnås et prisafslag. Man kan med andre ord sige: ”Intet afslag – ingen regning”.

Hos boligadvokaten, som laver den juridiske dokumentgennemgang, skal man ligeledes kun betale, hvis handlen bliver til noget. Så også her gælder ”Ingen handel – ingen regning”.

Alt i alt får man som køber en masse relevant rådgivning og sparring fra start til slut i købsprocessen og betaler kun, hvis der for eksempel opnås et prisafslag. Desuden får køber via mig en af markedets bedste og billigste boligkøbspakker ved advokaten.

Minkøbermægler.dk

Hvad vil du mene, er de tre vigtigste elementer i en bolighandel?
– Der er mange vigtige elementer i en bolighandel. Alt lige fra prisforhandlingen, som skal sikre, at køber ikke køber for dyrt, til købsbesigtigelsen og den juridiske dokumentgennemgang, som skal klarlægge, om der er særlige forhold ved ejendommen, som køber skal være særlig opmærksom på.

Hvis man føler, at det her lyder alle tiders, hvordan får man så fat i dig?
Du kan træffe mig på telefon: 42 45 31 71 eller på mail: ak@minkoebermaegler.dk.

Og slutteligt: Hvordan ser du boligmarkedet netop nu?
– På min hjemmeside kan man læse artikler og nyheder fra boligmarkedet. Se linket her.

Status på hus- og ejerlejlighedssalget i 2019

Minkøbermægler.dk har naturligvis også en Facebookside her

Mere bolig-relateret på My-Pleasure.dk her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk