Home Podcast Podcast: En mand og hans bil – episoden med Christian Grau

Podcast: En mand og hans bil – episoden med Christian Grau

by Nicolai Klingenberg

Jeg tænkte, det kunne være alle tiders, at køre en tur med en mand i denne mands bil. Den første, der var frisk på det koncept, var Christian Grau. Jeg havde forventet, han kom i en ældre BMW, men han kom i stedet i en Porsche 911. Nuvel.

christian grau podcast

En mand og hans bil – og jeg sidder på passagersædet

En Porsche 911 hænger efterhånden på ethvert gadehjørne i Nordsjælland, men kunne Grau hitte på at skrive 2FAST4U på vognen? Og hvordan kommer C.V.  Jørgensen og Absolute Music nummer 61 ind i billedet? Hvad er det for noget med at have en samhørighed med biler? Vi kommer også omkring glæden ved selv at kunne skifte en lygtepære og overraskelsen ved at finde en udtrukken kindtand under sædet i en brugt Toyota RAV 4 (på gule plader).

bil podcast Christian Grau

Farveløst, men stadig hyggeligt.

Jeg skal i øvrigt beklage, at Christian Grau døjer med et let pibende næsebor i begyndelsen. Tryk på play, taler – og piber – vi.

Der er flere podcasts på My-Pleasure.dk her

 

Kør med på Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk