Home Living Click’n Tile – nytænkte fliser til væggen (og opvaskemaskinen)

Click’n Tile – nytænkte fliser til væggen (og opvaskemaskinen)

by Nicolai Klingenberg

“Nu er den her! Click’n Tile er fliserne til dig, der….”

Dette indlæg kan muligvis bide med selv i gumpen, for selvom jeg er glad for fornyelser i hjemmet, så higer jeg ikke efter nye forbedringer i samme grad som min hustru. Og jeg er ganske sikker på, at min hustru vil begejstres over dagens historie. Så langt, så godt. Nu skal vi se på fliser fra Click’n Tile…

Click’n Tile

Det ligner nærmest pixels – men det er altså Click’n Tile

Navnet klinger amerikansk, men det er pæredansk. Manden bag fliserne (altså han sidder ikke på væggen), hedder Lars Thomsen og han har en fortid hos Dyrup og Gori, og han kan med rette kaldes en mester udi overflader. Det var i 2017, at Lars fik idéen til Click’n Tile, da han stod og grublede over, hvodan han nemt kunne få fornyet sit køkken. Og vupti – så var Click’n Tile født.

Click’n Tile

Rouge…

Konceptet er simpelt – du klæber en bagplade på din væg, og herefter klikker du fliserne på. Det bedste af det hele? Du kan gøre det selv – og du kan selv vælge, hvordan og hvorledes flisefarverne skal arrangeres. Fuge? Niksen biksen. Rengøringen er også nem – du klikker fliserne af og smider dem i opvaskemaskinen.

Click’n Tile

Zig zag

“Brug Click’n Tile hvor du vil, og hvornår du vil…”

Ovenstående formulering er hapset direkte fra en gammel TV-shop reklame for et helt andet produkt, men jeg synes, at konceptet passer gevaldig fint til beskrivelsen. Og jeg kunne faktisk snildt se, at vores køkken eller bad kunne klare en omgang Click’n Tile. Særligt fordi, det tilsyneladende ikke kræver ret meget fingersnilde. Måske det skal komme an på en prøve.

Click’n Tile

Flot køkken, ikk’?

Du kan lave ensartede vægge, mønstre eller sågar give den med et messing-look. Fliserne er kvadratiske og måler 10 x 10 centimeter og sælger i kasser med minimum 20 fliser. En sådan pakke koster 160 kroner.

Click’n Tile

Mere pixel

Click’n Tile har hjemmeside her

Der er mere boligstof på My-Pleasure.dk her

Facebook finder du her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk