Home Living En kønsneutral og dermed tidskorrekt opbevaringskasse fra Klassik Studio

En kønsneutral og dermed tidskorrekt opbevaringskasse fra Klassik Studio

by Nicolai Klingenberg

Hører du til dem, der måtte have dit daglige habengut liggende hist, pist og alle steder? Det anede mig. Jeg kan selv døje med samme tilgang til sagerne, og selvom hver ting har sin forholdsvis faste plads, så kunne man jo spekulere i en løsning, der holdt styr på ting og sager – og som samtidig giver et indblik i dig selv. Eller i hvert fald hvordan du ser ud, før du forlader hjemmet.

Der kommer også en mere maskulin variant længere nede. Så er det sagt.
Der kommer også en mere maskulin variant længere nede. Så er det sagt.

Sagen det handler om her faktisk om en gammel nyhed, der blev til i 1954, hvor den kreative duo Ejner Larsen og Aksel Bender Madsen designede smykkeskrinet Beauty Box, som i den grad klinger feminint. Tør man sige det i dag? Jeg aner det ikke – men dengang var navnet helt okey-dokey.

Her med ure og uden sminke sager

I dag har designbrandet Klassik Studio valgt at relancere “boxen”, og selvom pressebillederne har et vist feminint touch over sig (jeg noterer mig en sminkebørste), så kan du sagtens bruge den som mand. Sminkekosten ligeså, siges det, men den slags er jeg ikke i markedet for.

Klappet i

Låget? Det er bare alle tiders du – der er nemlig et spejl på indersiden, så folk med synslede for eksempel kan observere sig selv, når de monterer øjnene med kontaktlinser. Jeg har hele to sæt briller, som passende kunne have sin plads i kassen sammen med lidt småmønter, en tegnebog og et ur.

Kig på dig selv.

Beauty Box kan erhverves i sæbet eller olieret eg samt valnød, mens prisen begynder ved 2.950 kroner.

Måske vil du også finde det interessant at vide, at Ejner og Aksel har tegnet omtrent 300 møbler – duoen har desuden høstet flotte priser for deres kunnen.

Du kan i øvrigt rykke rundt på rum-indelingerne, som du lyster

Er du tosset med ting til boligen, besøg da kategorien for selv samme på My-Pleasure.dk her

Slå dig løs på Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk