Home Living Hvordan føler du dig hjemme?

Hvordan føler du dig hjemme?

by Nicolai Klingenberg

Det er individuelt, hvordan vi hver især føler os hjemme. Endvidere er det forskelligt, hvordan vi tilfører vores nye hjem, den hjemlige atmosfære, vi normalt kender til. For at starte fra bunden af, er det vigtigt med et godt sted at bo. Hos Husvild, kan du søge blandt 7.896 lejeboliger, for at finde det hjem, der er med til at afspejle dig. 

Det indre hjem

At føle sig hjemme, hænger lige så meget sammen med, de ting vi vælger at omringe os med. For først når det, vi ønsker at omgives af er tilført, kan vi føle os mere eller mindre hjemme. Tingene vi associerer os selv med, og det vi mener, der er nødvendigt i vores hjem, eller i vores hverdag, har stor betydning for os. Og disse ting er med til at føle glæde, trygge eller sågar hjemme. 

Hvad du nyder at være omringet af i dit hjem, kan være meget anderledes, end hvad din ven nyder at have i sit hjem. Vi har nemlig alle forskellige interesser, som vi ønsker at dække i vores dagligdag. 

Går du for eksempel meget op i dit køkken og dit køkkenudstyr vil dette formentligt være noget, du vil bruge din tid på, for at finde det, der passer til dine behov, det som gør dig glad, og det der får dig til at føle dig hjemme.

Det kan være de mindste ting, vi har en stærk følelse omkring og vi nyder, om det så er kaffemaskinen eller stolen, vi bruger til at smide dit tøj på. Det er disse ting, der er med til at definere dig som person, og hvad du interesserer dig for.

Det ydre hjem

Det er ikke kun det inden i hjemmet, du kan gå meget op i. Du kan også have en passion for din have eller indkørsel. Der findes ingen grænser for, hvilke ting der kan interessere os, og hvad vi finder mere interessant end andet, som skal være med til at sætte præg på, hvem vi er. 

Det er ikke noget vi er klar over med det samme, hvad vi interesserer os for. Det er ofte noget, vi finder ud af hen ad vejen. Du behøver dermed ikke være fortvivlet, hvis du ikke er klar over, hvordan du for eksempel kan gøre din have mere dig. Føler du, at der mangler noget, er det okay, at der går noget tid, før du finder lige præcis det, der mangler. Hav derfor tid og tålmodighed, når du prøver at gøre dit hjem til dit eget og få det til at føles mere hjemligt. 

Det, du omgiver dig med, fortæller noget om dig

Ud fra ovenstående står det ret klart, at det vi omgiver os med, er noget der beskriver os selv, noget vi finder en form for nydelse i, og hvad folk kan aflæse om os. Vi er dermed blottede i vores hjem, da der er med til at give et indblik i, hvem vi er som personer. 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk