Home PodcastMænd med Slips Mænd med Slips – Kwas, kaffe, Lørdagshjørnet, Porsche og AP

Mænd med Slips – Kwas, kaffe, Lørdagshjørnet, Porsche og AP

by Nicolai Klingenberg
Her har du os igen – og der er nok at komme efter. Vi taler om efterårsferie, Kwas, pant-udfordringer, en elegant og istandsat Porsche 356 med afsavet tag. En handelsplatform friste med nyt til hjemmet – og et eventuelt karriereskift. Hvordan med danskernes kaffevaner? Vi har svar på det hele.

Så er vi parate til dig – og dine ører!

Vi har også to dato-afsløringer med relation til julemusik på Radio Soft og julepynt i Magasin. Kender du Lørdagshjørnet fra blandt andet 80’erne? Det bør du. Rolf har været i biografen – og vi slår ned på ordet Kålhøgen, som faktisk stammer fra et navn i en folkevise. Tryk på trekanten, så taler vi — Var du nysgerrig på Sebastian og hans Kwas projekt, kan du se mere her

Kwas’en

Du kan se mere til Roy Emory og hans Porsche arbejde her

En modificeret – og flot – Porsche 356 a la Roy Emory

Det modificerede Audemars Piguet Royal Oak kan du se her Gik du glip af den sidste omgang af Mænd med Slips, kan du høre den her
https://my-pleasure.dk/2019/10/maend-med-slips-juleoptakt-platin-foelsomhed-og-1999/
De andre My-Pleasure.dk podcasts findes hos Spotify HER
Abonner på My-Pleasure.dk’s podcast i iTunes her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk