Home PodcastMænd med Slips Mænd med Slips – juleoptakt, platin, følsomhed og 1999

Mænd med Slips – juleoptakt, platin, følsomhed og 1999

by Nicolai Klingenberg

Velkommen i studiet – og tak for snartligt lån af din ører. I denne udsendelse skal vi et smut i trafikhjørnet for at få styr på det hele basale. Jeg havde desuden fornøjelsen af at køre en SUV, som tog en dag at lære at kende. Og heldigvis var det et rart bekendtskab. Hvad med kulturen? Den har stået på både Christiansborg, Det Kongelige Teater og flisenyt.

mænd med slips

Studietid – uden lektier…

Er du følsom? Så er vi tre. Og sikkert flere, men hvorfor? Cecilie ringer en forklaring ind. Vi kigger også på ordet kanalje, som ret beset kan være en vaskebalje – men ikke hvis du spørger Rolf, som til gengæld har fået et nyt ringeapparat. 

Jeg har hørt Last Christmas for første gang – og det leder os hen til julen i Magasin du Nord anno 1999. Streaming? Det går du også masser af. Er du klar over, hvad der ligger på danskernes top 5 i afdelingen for bland selv slik? Vi har svaret.

Tryk på afspillerknappen, så ruller dialogen…

 

Sort-hvid (altså fotoet…)

Fliserne vi talte om, kan du læse om her

Den røde italienske fætter Stelvio kan du læse om her

Alfa Romeo Stelvio Q4 – og lidt om Eros Ramazzotti

Zenith uret i platin kan du læse om her

 

 
Gik du glip af den sidste omgang af Mænd med Slips, kan du høre den her

Mænd med Slips – V12, Chief 1 og nøgen-flæsk

 

De andre My-Pleasure.dk podcasts findes hos Spotify HER
Abonner på My-Pleasure.dk’s podcast i iTunes her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk