Home Ekvipering Shaping New Tomorrow – og lidt om de gamle bukser

Shaping New Tomorrow – og lidt om de gamle bukser

by Nicolai Klingenberg

Reklame for Shaping New Tomorrow. Måtte du have været ung eller barn i 80’erne, så har du angiveligt hørt det folkelige radioprogram Giro 413. Her blev der ønsket slagere, mens man takkede for flotte fester og samlet ind til udsatte børn og unge. Det var ydermere i dette program, jeg hørte Bjarne Lisby synge om “De gamle bukser”. Der er tale om en absolut irriterende ørehænger, men hvor vil jeg hen med det her? Det skal jeg sige dig – jeg vil over i afdelingen for benklæder.

shaping new tomorrow

Så er på vej – iklædt komfortable Shaping New Tomorrow bukser, hvis du måtte være i tvivl…

Har du haft din gang på de sociale medier, så har du angiveligt set noget til Shaping New Tomorrow. De har – blandt andet – formået at skabe nogle nydelige bukser, som skulle være svært komfortable og ikke mindst nemme at bevæge sig i. Så langt, så godt.

Hang tag

Hang-tag…

Jeg skal gerne medgive, at jeg ikke finder sportstøj videre klædeligt, og da slet ikke, hvis man ikke dyrker sport i det. Til gengæld kan komforten være relativt begrænset i traditionelle bukser – både chinos, jeans og “suit-pants”. Og det er netop den devise, som gutterne fra Shaping New Tomorrow har udfordret. Med succes.

Velkommen til et dansk eventyr (også som butik i både København og Aalborg)

Netop nu sidder jeg i et par af deres bukser, og det gjorde jeg faktisk også i går (jeg har ikke spildt på dem). De er overordentligt komfortable – og aldeles nydelige. Men det er min historie. Det skal være dig frit for, om du vil prøve kræfter med pasform og komfort, men måtte du overveje at springe i en Shaping New Tomorrow buks, så vil jeg gerne anbefale Wide fit modellen, som ret beset er en regular-model.

Nuvel. Vi skal videre i teksten, som herfra er et interview.

I har været igang siden 2015 – hvad har været den vigtigste lektie, I har lært i løbet af de fire år?
– Udvikling er en konstant ting. Selv når man føler, at noget er rigtig godt, er det vigtigt at blive ved med at tænke over, hvordan det kan blive endnu bedre.

shaping new tomorrow butik

Fra gulv til loft

Et eksempel på det var at basere produktudviklingen på baggrund af vores kunders feedback og behov – frem for at basere dem på, hvad vi selv syntes.

I har lanceret en habitbuks – og jeg har hørt rygter om et jakkesæt…?
– Vores habitbukser har i lang tid været rigtigt populære. De ligner et par pæne habitbukser, men den metervarer, vi bruger, er en speciel type uld, som er rigtigt blød, temperaturregulerende og selvfølgelig vævet på en måde, så du har fuldstændig fri bevægelighed. Bukserne kunne sagtens bruges uden en matchende habitjakke, men den blev i høj grad efterspurgt. Så efter lang tids udvikling er vi klar med hele sættet.

Velklædt i jakkesæt fra Shaping New Tomorrow

Der, hvor vores jakkesæt virkelig adskiller sig fra de øvrige på markedet, er, at der på ingen måde er gået på kompromis med det klassiske, pæne look. Vores jakkesæt er lavet i 96 % uld, hvor komforten samtidig er helt i top.

Hvad har overrasket jer mest ved jeres forretningseventyr til dato?

Hver gang vi overvinder en stor udfordring, venter der altid endnu en stor udfordring på den anden side.

Hvilke projekter har I i støbeskeen pt? 
– Vores vækstplaner er baseret på to grundtanker. Vi tager vores koncept til udlandet, og vi udvikler flere produkter, der fusionerer ekstraordinær komfort med klassisk herremode. Det næste store projekt bliver skjorter, som jeg godt tør afsløre, er vores største produktinnovation siden The Perfect Pants.

Noget stort er på vej

Ret beset befinder I jer i modeindustrien – hvad har I lært om den branche?
– Det er vigtigt at tænke anderledes. Hvis man virkelig vil lykkes, nytter det ikke noget bare at kigge på, hvem der har succes og gøre det samme som dem. Det er nødvendigt at skille sig ud og være de bedste inden for sit felt.

Og slutteligt: Hvad bør enhver mand vide om jer som virksomhed?
– Træd varsomt. Vores tøj er stærkt vanedannende!

Du kan besøge Shaping New Tomorrow på nettet lige her

Der er flere klæder på My-Pleasure.dk her

Og Facebook findes her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk